Hány forintért érdemes venni okostelefont?
Figyelt kérdés
Sziasztok leginkább facebookra kellene, de úgy vagyok vele, hogy ha már veszek telefont, akkor az telefon legyen és legyen jó a hardwere 2 évig. Természetesen nem 100.000FT feletti telefonra gondoltam, mert annak semmi értelme nincs, hogy 100 felett telefont vegyek. Érdemes várni valami jó telefonra szerintetek?2014. aug. 8. 19:01
31/37 b95 válasza:
Nekem Lumia 820-am van, szóval nem :D
De egyébként nekem a Qi töltés hiánya miatt pl. nem jó a 625.
32/37 A kérdező kommentje:
Szerinted akkor megvegyem a 625? :) Nemfontos a QY max 2 év mulva ugyis másik telot veszek androiddal meg nemakarok szarakodni ott a telok havonta változnak stb
2014. aug. 8. 21:49
34/37 A kérdező kommentje:
Köszönöm a segítséget!
2014. aug. 8. 21:54
35/37 A kérdező kommentje:
Ment a zöld kéz!
2014. aug. 8. 21:55
36/37 anonim válasza:
Annyiért vegyél, amennyinél jól érzed magad.
Amennyinél még nem fogsz mindig azon idegeskedni, hogy leesik, tönkremegy, ellopják. Különben nem fogod magad jól érezni vele.
Ha pedig lényegtelen, hogy te mit érzel, csak mások lássák, akkor pedig a lehető legdrágábbat vedd.
37/37 anonim válasza:
az előttem szóló adta a legjobb tanácsot.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!