Hány forintért érdemes venni okostelefont?
1 GB bőven elég az Androidnak. Ne feledd, ez nem Samsung a TouchWiz-es bloatware-es marhaságával.
A TFT egy technológia. Ez önmagában még nem határozza meg a minőséget, mivel TFT-ből is van jó, meg kevésbbé jó. Nameg a kalibráción is sok múlik.
A kameránál megintcsak ugyanaz: Az, hogy 5 Mpx, az egyedül annyit jelent, hogy a kép, amit elkészít, nagyjából 5 millió pixelből áll. Ez még önmagában nem határozza meg a minőséget, mert a szenzor minősége lényegesen fontosabb. Illetve az sem mellékes, hogy milyen a képfeldolgozó szoftver.
Erre a kínai 13 Mpx-es csodákat tudom példának felhozni, amik kb. egy jobb 3,2-es szintjén mozognak minőség terén
Nem specifikációkból kéne okosnak lenni, hanem a valós tényekből...
Meg is indokolnád, hogy miért vagyok elfogult?
Főleg úgy, hogy alapvetően hidegen hagy az Android vagy a Motorola, mivel WP felhasználó vagyok, és az foglalkoztat főleg, de ha te mondod...
57k-ból tudsz venni egy Moto G-t, de ha szóba jöhet a Windows Phone is, akkor 50k-ért ott a Lumia 630.
9mm-re meg ne hallgass! Azt sem tudja szerintem, hogy miről beszél. :D
Márpedig így van.
Pl. a HTC One S-em érdekes módon vidáma elvan az 1 GB-tal.
jelenleg CSAK a Samsungoknál okoz gondot az 1 GB. A Stock Androidhoz fél GB is elég. Az már nem az Android hibája, hogy a Samsung teleszemeteli minden sz*rral a rendszert.
A TFT igenis jó. Láttál már Triluminos panelt?
5 Mpx meg tényleg tud jó lenni, ha jó a szenzor.
Komolyan, miért gondolod azt, hogy egy kamera minőségét csak a felbontás tudja meghatározni?? Látszik mekkora nagy szakértő vagy... :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!