Kezdőoldal » Elektronikus eszközök » Mobiltelefonok » Hány forintért érdemes venni...

Hány forintért érdemes venni okostelefont?

Figyelt kérdés
Sziasztok leginkább facebookra kellene, de úgy vagyok vele, hogy ha már veszek telefont, akkor az telefon legyen és legyen jó a hardwere 2 évig. Természetesen nem 100.000FT feletti telefonra gondoltam, mert annak semmi értelme nincs, hogy 100 felett telefont vegyek. Érdemes várni valami jó telefonra szerintetek?

2014. aug. 8. 19:01
1 2 3 4
 11/37 anonim ***** válasza:
18%
1 giga épphogy elég, a tft kijelző ósdi, az 5 megapixeles kamera meg 2 évvel ez előtt volt menő.
2014. aug. 8. 20:03
 12/37 anonim válasza:
1-es vagyok. Ez is jó kis teló és ha akarod van dual sim-es változata is: [link]
2014. aug. 8. 20:04
 13/37 b95 ***** válasza:

1 GB bőven elég az Androidnak. Ne feledd, ez nem Samsung a TouchWiz-es bloatware-es marhaságával.

A TFT egy technológia. Ez önmagában még nem határozza meg a minőséget, mivel TFT-ből is van jó, meg kevésbbé jó. Nameg a kalibráción is sok múlik.

A kameránál megintcsak ugyanaz: Az, hogy 5 Mpx, az egyedül annyit jelent, hogy a kép, amit elkészít, nagyjából 5 millió pixelből áll. Ez még önmagában nem határozza meg a minőséget, mert a szenzor minősége lényegesen fontosabb. Illetve az sem mellékes, hogy milyen a képfeldolgozó szoftver.

Erre a kínai 13 Mpx-es csodákat tudom példának felhozni, amik kb. egy jobb 3,2-es szintjén mozognak minőség terén

Nem specifikációkból kéne okosnak lenni, hanem a valós tényekből...

2014. aug. 8. 20:14
 14/37 anonim ***** válasza:
És még én vagyok elfogult... :)
2014. aug. 8. 20:18
 15/37 b95 ***** válasza:

Meg is indokolnád, hogy miért vagyok elfogult?

Főleg úgy, hogy alapvetően hidegen hagy az Android vagy a Motorola, mivel WP felhasználó vagyok, és az foglalkoztat főleg, de ha te mondod...

2014. aug. 8. 20:31
 16/37 A kérdező kommentje:
Most akkor mi legyen? :D
2014. aug. 8. 20:40
 17/37 b95 ***** válasza:

57k-ból tudsz venni egy Moto G-t, de ha szóba jöhet a Windows Phone is, akkor 50k-ért ott a Lumia 630.

9mm-re meg ne hallgass! Azt sem tudja szerintem, hogy miről beszél. :D

2014. aug. 8. 20:46
 18/37 anonim ***** válasza:
Nem tudom miről beszélek? Próbálod megmagyarázni hogy elég 1 giga ram az androidnak,amikor bármennyit meg tud enni,próbálod bemagyarázni,hogy a elavult tft technológia jó és próbálod elhitetni,hogy az 5 megapixel elmegy és ráadásul még csak nem is androidos telefonod van.
2014. aug. 8. 20:49
 19/37 b95 ***** válasza:

Márpedig így van.

Pl. a HTC One S-em érdekes módon vidáma elvan az 1 GB-tal.

jelenleg CSAK a Samsungoknál okoz gondot az 1 GB. A Stock Androidhoz fél GB is elég. Az már nem az Android hibája, hogy a Samsung teleszemeteli minden sz*rral a rendszert.

A TFT igenis jó. Láttál már Triluminos panelt?

5 Mpx meg tényleg tud jó lenni, ha jó a szenzor.

Komolyan, miért gondolod azt, hogy egy kamera minőségét csak a felbontás tudja meghatározni?? Látszik mekkora nagy szakértő vagy... :D

2014. aug. 8. 20:54
 20/37 anonim ***** válasza:
Próbálod megmagyarázni a hülyeségeidet és azt nem írtam egy szóval se így hogy csak a megapixel számít...
2014. aug. 8. 20:57
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!