Hány forintért érdemes venni okostelefont?
Figyelt kérdés
Sziasztok leginkább facebookra kellene, de úgy vagyok vele, hogy ha már veszek telefont, akkor az telefon legyen és legyen jó a hardwere 2 évig. Természetesen nem 100.000FT feletti telefonra gondoltam, mert annak semmi értelme nincs, hogy 100 felett telefont vegyek. Érdemes várni valami jó telefonra szerintetek?2014. aug. 8. 19:01
1/37 A kérdező kommentje:
jelenleg 57ezrem van. lehet érdemes lenne még gyüjteni?
2014. aug. 8. 19:04
2/37 anonim válasza:
Igen, gyűjts még hozzá egy kicsit.
4/37 anonim válasza:
Annyiért már van jó normális telefon is ami nem kínai.
5/37 anonim válasza:
100 ezer alatt az LG Optimus G Pro az egyik legjobb, de persze kérdés, hogy mennyiért akarsz venni max? A jelenlegi 57-ből is kitellenek már nagyon szuperek: Motorola Moto G, Wayteq Talk 5H, Sony Xperia SP és LG Optimus L9 II.
Androidosokból ezek, WP-s telókból pedig Nokia LUmia 720, 800 vagy HTC 8X, 8S
6/37 b95 válasza:
A Lumia 800 semmiképpen sem jó, mivel az WP 7-es telefon.
7/37 anonim válasza:
Én most vettem az első okos telefonom!
De ennél egy picivel többe került. :)
Gyűjtsd még hozzá és nagyobb lesz akkor a választékod! :)
8/37 anonim válasza:
Ha Androidban gondolkodsz, akkor már nem kell gyűjtened, Moto G-t megveszed, és kész.
9/37 anonim válasza:
Azt inkább ne ennyi rammal és ilyen kijelzővel és fényképezőgéppel.
10/37 b95 válasza:
Ezt most a Moto G-re mondod?
Mert akkor komolyan nem értem, hogy 1 GB RAM miért nem elég, miért lenne rossz a kijelzője és miért lenne rossz a kamerája...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!