Lumia 930 és wp 8.1 vélemények?
Csak ajánlani tudom, mind2-t, mind a WP-t mind maga a készüléket.
Mellé nem nyúlhatsz vele.
"Első nap a telefonnal az ismerkedésé volt. Állítgattam, telepítgettem, kersegéltem, telefonáltam, neteztem, navigáltam, fényképezőt próbálgattam. Nem kíméltem. Reggel 7-kor vettem le az első töltésről és most tart 37%-nál. Véleményem szerint ez nagyon jó. Végig wifi, 3G, 2 email szinkron, viber, facebook ... Mindenről csak felső fokon tudok beszélni. Ilyen sima működést egyik androidos telefontól sem láttam! Nem kérdez, teszi a dolgát villámgyorsan. Nagyon nem bántam meg, hogy váltottam WP-re! Ezek ismeretében - bár csak az első napomat töltöttem a rendszer társaságában - megfogalmazódott bennem egy költői kérdés: miért mondják sokan, hogy csak WP-t ne?"
Egy G3-ról váltott tulaj véleményét idéztem MA-fórumból. Én is csak ajánlani tudom mind a készüléket, mind a rendszert.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!