Lumia 925 felhasználói vélemények?
Nekem 920-am van, ami majdnem ugyan az.
Nagyon jo a kamera, szep kepeket csinal, jo a hardver, mondjuk kicsit melegszik igenyesebb jatekoknal. Mit szeretnel amugy tudni, konkretan?
Uzemido, attol fugg mennyit nyomkodod. Elso par napban valoszinuleg parorankent tolteni kell majd :D
Egyebkent, atlagos hasznalat mellett, ha a 4G-t kikapcsolod, siman kibir ket napot.
Kamera a mobilkamerak kozul az egyik legjobb. Hadd mutassak egy szerkesztetlen, eredeti kepet, mindenfele extra felszereles nelkul.
#5 Sajnos nem. Pedig vonzó az ajánlat :)
Mindig csak annyi cuccot tárolok rajta amennyi éppen kell.
Szóval kedves kérdező!
Az akksi (nekem már 8.1 fejlesztői előzetessel) ha nagyon akarom kibír 34-36 órát is, egyébként ha be van kapcsolva naphosszat a 3G akkor is mire hazaérek kell csak tölteni.
A 8,7 megapixeles kamerából pedig a Noki Camera/Refocus alkalmazásokkal lehet a legtöbbet kihozni, ugyanakkor a sima kamera app sem rossz (hol melyiket használom). Nappali képekben nagyon ott van a kamera, és ha megfelelőek a viszonyok, akkor egy éjszakai/sötétben készült képet sem lehet elrontani vele.
A kijelzővel teljes mértékben eg vagyok elégedve, legyen vaksötét éjjel, vagy tűző nap, mindig úgy állítja be a fényerőt, hogy látható legyen, sőt ilyen opció van is a beállításokban, hogy "olvashatóság napfényben". Tehát attól nem kell félni, hogy ne látnád mit ír a mobil akkor sem, ha dél van.
Navigáció. Nos ezt az opciót még nem igazán használtam, csak tegnap a mogyoródi aquarena felé, hogy odataláljunk páran. Egyetlen hátrányát tudnám megemlíteni, hogy ha nem használtad egy ideig a GPS-t, akkor kicsit nehezen fedezi fel magát, hogy merre is van. Egyébként maga a Here Maps, és Here Drive+ teljesen megbízható, és nagyon ott van. Képes kiváltani egy iGO navigációt bármilyen platformon legyen.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!