Kezdőoldal » Elektronikus eszközök » Mobiltelefonok » Vélemények erről a telóról?

Vélemények erről a telóról?

Figyelt kérdés

tudnátok mondani előnyt-hátrányt? nem értek a telefonokhoz annyira

és ezen lehet normálisan chatelni?

skype+face?

Nokia Lumia 520

[link]

2014. júl. 27. 11:57
 1/5 anonim ***** válasza:
szvsz borzalmas
2014. júl. 27. 12:35
 2/5 $triker ***** válasza:

Hello!

-Windows Phone 8 OP system van rajta, kérdés, hogy szereted-e?

-Kis méretű telefon

-Kijelző felbontás 480 x 800 pixels teljesen átlagos

-5 Megapixeles kamera

-8 giga belső memória ( SD kártyával bővíthető )

-512 MB Ram ( lehetne jobb is.. szerintem elég kevéske )

-Akkumulátor 1430 mAh, teljesen átlagos, 1 napot kibír ha nem mennek rajta megállás nélkül a programok

Kérdésedre -> Igen, a skype és a facebook & messenger is működni fog rajta, chatelni meg fogsz tudni, hogyha van WIFI a közelben vagy hogyha van mobil neted.

2014. júl. 27. 12:39
 3/5 A kérdező kommentje:

bármilyen wifi-re fel tud csatlakozni?

mert nekem ilyen technicolor-os upc doboz van

a típusszáma TC 7200 U nemtom, hogy jó-e :D

2014. júl. 27. 12:46
 4/5 anonim válasza:

Nekem lumia520 van és tökéletes.Skype Facebook gond nélkül megy,ram hiány probléma még sose volt,ha pedig nem használod nagyon alacsony energia fogyasztásra képes.Vannak ugyan játékok amelyek képesek rövid idő alatt leenni az aksit de nem ez az általános.

Android-hoz képest valóban kevesebb program van rá.És töltés közben nem lehet kikapcsolni,pontosabban vissza fog kapcsolni.

2014. júl. 28. 16:07
 5/5 anonim válasza:
Nekünk is valami olyasmi upc doboz van itthon.Rá tud csatlakozni.Nem problémázik vele.
2014. júl. 28. 16:09

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!