Sony xperia z2 vagy iphone 5s 32 gb?
Figyelt kérdés
Mas telefonokat ne mondjatok:) ea velemeny roluk? Melyik miben jobb? Melyik eri meg jobban?2014. júl. 30. 02:09
11/14 anonim válasza:
Jelen pillanatban azért az Android a vezető, de majd meglátjuk az iOS 8 mit hoz.
12/14 anonim válasza:
ujgsm.hu-n megkapod 140ezerért a Z2-t. Én is most veszek.
13/14 anonim válasza:
Nekem z2-m van, ha megnézel egy összehasonlítást most neten, még az új iphone-t is veri.. Tény, hogy méretre kicsit nagy, mondjuk az én lapátkezembe pont passzol.. :D az iphone egy túlértékelt divat telefon... Jónak jó, de nem annyira mint a sony, az androidról meg annyit, hogy felsőkategóriás telón hibátlan, de mondjuk egy kisebb tudású telón már lehetnek vele gondok
14/14 anonim válasza:
Z2 tulajdonosa vagyok. Nem cserélném le semmi pénzért. Ezerszer jobb számomra, mint az Iphone. Én ha ismét telefonvásárlás előtt állnék, ismét tuti ezt venném :) Iphone nekem nem kellene semmi pénzért sem.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!