Kezdőoldal » Elektronikus eszközök » Mobiltelefonok » Sony xperia z2 vagy iphone 5s...

Sony xperia z2 vagy iphone 5s 32 gb?

Figyelt kérdés
Mas telefonokat ne mondjatok:) ea velemeny roluk? Melyik miben jobb? Melyik eri meg jobban?

2014. júl. 30. 02:09
1 2
 1/14 Smittes ***** válasza:
100%

Iphone 5s-t venném, a letisztult IOS miatt, és a stibilsága miatt.(értsd:sokkal ritkábban fagy mint a droid)

De ez IOS vs Android kérdés, te döntöd el melyik kéne.

2014. júl. 30. 03:08
 2/14 anonim ***** válasza:
13%

Az Z2-m még sosem fagyott le és nem is akadt meg.

Én azt venném mert jobb.

Ja és mert utálom az Ifost.

2014. júl. 30. 06:38
 3/14 anonim ***** válasza:
83%
Nagyon érdekes a kérdés, mert két teljesen különböző telefonról van szó. Én iPhone-os vagyok, de valamiert nagyon tetszik az a Z2. Valószínű a 20.7 megapixeles kameraszenzor, a 4k felbontású video, es a valódi 720p120fps video miatt(engem is pofáncsapásként ért amikor megtudtam, hogy az iPhone 480p-ben veszi fel, és utólag megnöveli a felbontást) [link] ami meg egy plusz pont, az a vízállóság a z2-nél. Az iPhone előnyei viszont a 64 bites cpu, a dual vaku, és az iOS. A kérdés az, hogy neked megéri-e a fenti előnyökkel szemben az iOS. Valószínű hogy en azert döntenék a z2 mellett, mert ipad mar van a családban, ugyanúgy ahogy iPhone is.
2014. júl. 30. 06:43
 4/14 A kérdező kommentje:
Koszi mindenkinek. Hat meg nem dontottem el:/
2014. júl. 30. 10:57
 5/14 $triker ***** válasza:
83%

Szerintem először azt kellene letisztázni, hogy IOS-t vagy Androidot szeretnél. Utána pedig az alapvető dolgokat, pl.: Mire használnád? Kicsit vagy nagy telefont szeretnél? Hány évre veszed? És ilyenfajta kérdéseket.

Mind a két telefon nagyon jó a maga csoportjában, hogyha pl egy üzletember vagy akkor mindenféle képpen Iphone-t javasolnék a gyors és egyszerű IOS miatt, meg persze a telefon fémes, elegáns felépítése miatt. Viszont, hogyha egy 17-19 éves diák vagy aki imád fényképezgetni, túrázgatni, (úszni ?:'D ) akkor a Z2-t javasolnám mert ugyebár az ütés és vízálló is egyben.

Lényegében az Iphone 5S egy éve jött ki, a Z2 két-három hónapja, sokkal jobb a belső szerkezete a Z2-nek, habár ez a gyorsaságon nem látszik meg mivel kb ugyan olyan gyors a két telefon. Tovább bírja a Z2 mert nagyobb az aksija, nagyobb kijelző ( és felbontás ), jobb kamera, és persze sokkal nagyobb a telefon..

Ezek után próbáld meg eldönteni, hogy neked melyik a szimpatikusabb :)

( Nekem Iphone 5S em van mert nekem telefon és nem egy mini tablet kellett, személyes vélemény :P )

2014. júl. 30. 11:19
 6/14 A kérdező kommentje:
Koszi mindenkinek:DD eddig nekem az iphone tetszett a legjobban, de utana bejott a kepbe a z2.. kartyasan mennyi a z2?? Telenornal?
2014. júl. 30. 12:50
 7/14 $triker ***** válasza:
75%
160.000 ft-ért már kapsz Sony Z2-t kártyafüggetlenül, hogyha nagyon szeretnél.
2014. júl. 30. 16:47
 8/14 anonim ***** válasza:
78%
Telenornál nincs Z2. Én 3 boltban is megkérdeztem, hát egyikben sem tudtam választ adni... Ezért iszonyat pipa vagyok. Ha a z3 sem lesz, nyomás a Telekomhoz.
2014. júl. 30. 20:38
 9/14 A kérdező kommentje:
értem köszi mindenkinek:D
2014. júl. 31. 16:37
 10/14 anonim ***** válasza:
26%
Iphone az android egy rakás szar :)
2014. aug. 12. 21:50
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!