Sony xperia z2 vagy iphone 5s 32 gb?
Iphone 5s-t venném, a letisztult IOS miatt, és a stibilsága miatt.(értsd:sokkal ritkábban fagy mint a droid)
De ez IOS vs Android kérdés, te döntöd el melyik kéne.
Az Z2-m még sosem fagyott le és nem is akadt meg.
Én azt venném mert jobb.
Ja és mert utálom az Ifost.
Szerintem először azt kellene letisztázni, hogy IOS-t vagy Androidot szeretnél. Utána pedig az alapvető dolgokat, pl.: Mire használnád? Kicsit vagy nagy telefont szeretnél? Hány évre veszed? És ilyenfajta kérdéseket.
Mind a két telefon nagyon jó a maga csoportjában, hogyha pl egy üzletember vagy akkor mindenféle képpen Iphone-t javasolnék a gyors és egyszerű IOS miatt, meg persze a telefon fémes, elegáns felépítése miatt. Viszont, hogyha egy 17-19 éves diák vagy aki imád fényképezgetni, túrázgatni, (úszni ?:'D ) akkor a Z2-t javasolnám mert ugyebár az ütés és vízálló is egyben.
Lényegében az Iphone 5S egy éve jött ki, a Z2 két-három hónapja, sokkal jobb a belső szerkezete a Z2-nek, habár ez a gyorsaságon nem látszik meg mivel kb ugyan olyan gyors a két telefon. Tovább bírja a Z2 mert nagyobb az aksija, nagyobb kijelző ( és felbontás ), jobb kamera, és persze sokkal nagyobb a telefon..
Ezek után próbáld meg eldönteni, hogy neked melyik a szimpatikusabb :)
( Nekem Iphone 5S em van mert nekem telefon és nem egy mini tablet kellett, személyes vélemény :P )
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!