Iphone 4S vagy Sony Xperia M2?
Figyelt kérdés
Egy új telefont szeretnék venni. Ha már egy nagyobb összeget szánok rá, olyat vennék, ami megéri az árát.
Melyik a jobb?
2014. júl. 25. 13:07
1/5 anonim válasza:
4S-t nem vennék már nagyon régi.
Én inkább egy Nokia Lumiát vennék ilyen árkategóriában
2/5 anonim válasza:
régi, de jó, én 4S-t vennék. Lumiát csak azért nem ajánlok JELENLEG, mert nekem is az van, és 4S-ről váltva csalódás, én inkább azt tenném meg, hogy most egy 4S-t vennék, majd fél-1 év múlva megpróbálnám a wp-t.
3/5 A kérdező kommentje:
Jobban tetszik az Iphone de barátnőm ajánlotta a Sonyt, neki is M2-je van. Az Iphoneba csak 2 magos processzor van az M2-be meg 4 magos. Meg az M2-nek nagyobb a kijelzője. De nekem úgyis az internet a fontos, arra használnám meg néha játékra
2014. júl. 25. 22:05
4/5 anonim válasza:
Barátnőmnek M2 van és meg van vele elégedve, kicsit nagy a készülék (nem fér bele a zsebébe)de ez annak köszönhető, hogy szép nagy a kijelzője, egyáltalán nem akad eddig és ár/érték arányban jó választás volt. A nagy méret nőknél pedig tudjuk azért nem gond mert 95%-ban van náluk táska amiben kényelmesen elfér! ;)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!