Kezdőoldal » Elektronikus eszközök » Mobiltelefonok » Xperia U-n miért fagy a térkép?

Xperia U-n miért fagy a térkép?

Figyelt kérdés

Alig hogy elindítom egyből lefagy, majd kb 10 perc múlva kiírja, hogy a program nem válaszol. És ez nagyon idegesítő!

Telefont már párszor újra húztam, CleanMaster is ott figyel rajta.

2014. júl. 25. 07:49
 1/9 anonim ***** válasza:
0%
Mert sony.
2014. júl. 25. 08:08
 2/9 A kérdező kommentje:

Akkor valaki vegyen nekem jobbat, minimálbéren vagyok.

Mér rég lenne másik, szóval ezzel kell kezdeni valamit.

2014. júl. 25. 08:09
 3/9 anonim ***** válasza:
Hát ha tényleg csináltál gyári visszaállítást és utána se megy akkor nincs mit tenni. Esetleg raksz rá custom romot.
2014. júl. 25. 08:11
 4/9 A kérdező kommentje:
Annyit csináltam, hogy rootoltam és kivettem minden felesleges dolgot. Így maga a telefon egész jó lett, de pár program, köztük a térkép fagy. De annyira, hogy sokszor ki kell szednem az akksit, hogy újra tudjam indítani.
2014. júl. 25. 08:13
 5/9 anonim ***** válasza:
Hát akkor lehet pont te rontottad el,mert olyat is töröltél amit nem kellett volna.
2014. júl. 25. 08:15
 6/9 anonim ***** válasza:
A CleanMaster nem kell. Nélküle is összeomlik a telefon, de segíteni nem segít semmit. Sony Update Service-el telepítsd újra, ha eddig nem azzal tetted volna. Ha szolgáltatós, Flashtool-al tegyél rá független telefonra való romot (felmegy rá, de ettől nem lesz független!), vagy bootloader nyitás (csak független estében) és custom rom. Egyébként lehet, hogy az alkalmazásokat kellene lecserélned, nem is a telefon miatt fagynak.
2014. júl. 25. 08:58
 7/9 anonim ***** válasza:
Most olvastam a hírt, megszűnik a Sony Update Service támogatása. Ez volt az egyetlen normális gyári program a rendszer frissítésére. Egyelőre működik, nem tudni meddig, de újabb telefonok már nem kerülnek bele. Most Sony-m van, de szerintem az életben többet nem lesz Sony telefonom. A Sony Ericsson még jó volt. Sosem tudom meg, de érdekelt volna milyen telefonokat és főképp milyen szoftvert csináltak volna együtt.
2014. júl. 25. 09:11
 8/9 A kérdező kommentje:
Akkor most hogy teszem újra "legálisan" a szoftvert?
2014. júl. 25. 09:43
 9/9 anonim ***** válasza:
Csak legaláisan tudud újratenni, ingyenes rendszernél nincs olyan, hogy illegális. Még müködik az előbb írt program.
2014. júl. 25. 10:14

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!