Android vagy Windows Phone?
Figyelt kérdés
Szerintetek melyik a jobb,és miért?
Nekem az Android nem tetszik a kinézete miatt.
2014. júl. 29. 22:06
11/20 anonim válasza:
Minek? A wp mindenhol ugyanúgy néz ki, de legalább csak az veszi meg, akinek tetszik. És nem kell típusok között vaciláljon, csak a kinézetre kell utazzon.
12/20 anonim válasza:
1éve használom a HTC 8x-em (Samsung Galaxy s3-rol váltottam) es egyszer se fagyott le, egyszer se szidtam a telefont. Mindig azt csinalja amit akarok. Imádom. Ez telefon ! A wp a legjobb. Aki kipróbálja megszereti.
13/20 Zakathol válasza:
#12: "Aki kipróbálja, megszereti" Kipróbáltam. Egy fos. Busted!
14/20 anonim válasza:
Android a wp egy sz*ar. Ha nem 1gb Ramod van akkor semmitse érsz a készülékeddel. Tapasztalat.
15/20 anonim válasza:
Hát nem értem 4 hónapja nokia lumia 520-am van egyszer se fagyott és nem lassú a menü. Szerintem bőven elég 512 mb ram 30e-ért nem is várok többet nekem jó kamera nem akad,fagy ÉBRESZT ha beállítom (előző androidos telóm nem ébresztett ha olyan kedve volt pedig azon csak telefonáltam) ezen meg mindent csinálok és ugyan olyan jó.
16/20 anonim válasza:
Használtam mind a két rendszert, és egyszer kezedbe fogsz egy WP telefont utána meglátod, hogy milyen lassú az android szinte mindenben. Éppenséggel 520as lumiát is használtam, és bármelyik androidot szarrá veri menü sebességében (még a jóval drágábbakat is).
18/20 anonim válasza:
15# tesóm ujonan vett egy nexus 7-et 35k-ért az összes lumiát oda veri mind egy sz*ardarab
19/20 Zakathol válasza:
#16: Én meg használok 3 rendszert párhuzamosan és még egy Xperia mini Pro-n is gyorsabb, szebb, felhasználóbarátabb a droid, mint egy Lumia 625-ösön a WP.
Nincs gond a WP-vel sem amúgy, ha megszokod, de azért nem kell túlzásokba esni.
20/20 anonim válasza:
Kinek mi tetszik. Nekem semmi bajom a WP felhasználói felületével, csak nem olyan, mint az android. De teljesen jól használható egyébként. Stabilitásra meg tényleg jobbak a windowssal a tapasztalataim.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!