Kezdőoldal » Elektronikus eszközök » Mobiltelefonok » Android vagy Windows Phone?

Android vagy Windows Phone?

Figyelt kérdés

Szerintetek melyik a jobb,és miért?

Nekem az Android nem tetszik a kinézete miatt.

2014. júl. 29. 22:06
1 2
 1/20 anonim ***** válasza:
36%
windows phone. bas sszki magaddal.persze, hogy android
2014. júl. 29. 22:08
 2/20 Zakathol ***** válasza:
4%
Akkor a WP még kevésbé fog.
2014. júl. 29. 22:08
 3/20 anonim válasza:
76%
a windows phone. mert majdnem ugyan azt lehet vele mint az androiddal csak a windows phone jobban néz ki.
2014. júl. 29. 22:10
 4/20 anonim ***** válasza:
31%

Természetesen android. :)

Az os kinézete (ui) nem tetszik? Ez nagy általában gyártó függő. De mi akadályoz abban hogy lecseréld a lanuchert?

2014. júl. 29. 22:11
 5/20 anonim ***** válasza:
44%

Jogos, a wp ( windows phone ) jobban néz ki.

De az android jobb, és van rá wp launcher, ami azt jelenti, hogy úgy fog kinézni a telefon ( menüje, ill. kezdő képernyője ), mint a wp telefonok.

2014. júl. 29. 22:15
 6/20 anonim ***** válasza:
33%

Nekem meg a Windows Phone nem tetszik :P

Amúgy meg kinek a pap kinek a papné.

Azt elkell azért ismerni hogy az Android előrébb jár mint a winphone....és most nem az olcsó Samukról beszélek.

2014. júl. 29. 22:16
 7/20 anonim ***** válasza:
Számomra a WP letisztultabb, egyszerűbb, átláthatóbb.
2014. júl. 30. 08:36
 8/20 anonim ***** válasza:

Nekem a windows phone jobban tetszik, mint a android.

a windows phne teljesen letisztult. van egy kezdőépernyő, meg egy alkalmazáslista.

nekem a windows phone jobban megérte, mint az android.

2014. júl. 30. 15:26
 9/20 anonim ***** válasza:
Hogy mondjak kicsit értelmesebb érveket is. Szerintem is WP. Méghozzá mert sokkal stabilabb, gyorsabb. Nem akad, nem fagy le, nem kezd el senkit hívni, akit nem akartál. Ha azt kérted, hogy hajnal6kor ébresszen biztos lehetsz benne, hogy hajnal 6kor pontban ébreszteni fog (sajnos ezek androidnál nem egyértelmű dolgok). Egyébként az android egy olyan szoftver, ami minden platformon fut, de semmire se igazán jó (ez hordozhatósága ára), a Windows olyan ami ugyan csak arra tervezett telefonon fut, viszont nem zabálja a memóriát, sem a processzort, és nem tart neki 5 percig egy elindulás, nem fagy le.
2014. aug. 4. 17:32
 10/20 anonim ***** válasza:

Nem tudom milyen androidot használtál ezelőtt, de még a legelső,ocsmány,tmobilos android sem csinált ilyen hibákat.

"Nem akad, nem fagy le"

Ez nagyon relatív.Képzeled windows pohone-os telefonok is fagynak le. Ezt az akad dolgot sem értem, főleg nem a mostani telefon hw-k miatt. Lemegy az pfs a menüben? o.O Egy 520-as lumián is furán mozog a menü, szinte lassú. Akkor az akad?

" hogy hajnal 6kor

pontban ébreszteni fog (sajnos ezek

androidnál nem egyértelmű dolgok)."

De egyértelmű dolgok.

" Egyébként az android egy olyan szoftver, ami

minden platformon fut, de semmire se igazán

jó (ez hordozhatósága ára), "

Na ez meg kapcsoldódik az előzőhöz. Képzeled vannak olyan gyári romok gyártóktól amik kiapcsolt állapotban is ébresztenek. A hordozhatóságot csak megfelelően kell kiahsználni adott gyártóknak és semmi baja nem lesz.

" Windows olyan

ami ugyan csak arra tervezett telefonon fut,

viszont nem zabálja a memóriát, sem a

processzort, és nem tart neki 5 percig egy

elindulás, nem fagy le."

Androidot is moddelre kell szabni a gyártóknak. Ha csak az alap android lenne egy samsungon azzon nem bizos hogy minden működne a driverek miatt.

Nekem kiapacsolt állapotban való ébresztés 1-2 másod percig tart. A rendszer utánna teljesen használható.

Ahogy látod vagy nem látod egy-egy gyártó okosan is kitudja használni azt a temérdek adottságot ami az androiddal jár! :) A wp meg egy zárt os. Egyedi adottság nuku.

2014. aug. 4. 18:28
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!