Android vagy Windows Phone?
Szerintetek melyik a jobb,és miért?
Nekem az Android nem tetszik a kinézete miatt.
Természetesen android. :)
Az os kinézete (ui) nem tetszik? Ez nagy általában gyártó függő. De mi akadályoz abban hogy lecseréld a lanuchert?
Jogos, a wp ( windows phone ) jobban néz ki.
De az android jobb, és van rá wp launcher, ami azt jelenti, hogy úgy fog kinézni a telefon ( menüje, ill. kezdő képernyője ), mint a wp telefonok.
Nekem meg a Windows Phone nem tetszik :P
Amúgy meg kinek a pap kinek a papné.
Azt elkell azért ismerni hogy az Android előrébb jár mint a winphone....és most nem az olcsó Samukról beszélek.
Nekem a windows phone jobban tetszik, mint a android.
a windows phne teljesen letisztult. van egy kezdőépernyő, meg egy alkalmazáslista.
nekem a windows phone jobban megérte, mint az android.
Nem tudom milyen androidot használtál ezelőtt, de még a legelső,ocsmány,tmobilos android sem csinált ilyen hibákat.
"Nem akad, nem fagy le"
Ez nagyon relatív.Képzeled windows pohone-os telefonok is fagynak le. Ezt az akad dolgot sem értem, főleg nem a mostani telefon hw-k miatt. Lemegy az pfs a menüben? o.O Egy 520-as lumián is furán mozog a menü, szinte lassú. Akkor az akad?
" hogy hajnal 6kor
pontban ébreszteni fog (sajnos ezek
androidnál nem egyértelmű dolgok)."
De egyértelmű dolgok.
" Egyébként az android egy olyan szoftver, ami
minden platformon fut, de semmire se igazán
jó (ez hordozhatósága ára), "
Na ez meg kapcsoldódik az előzőhöz. Képzeled vannak olyan gyári romok gyártóktól amik kiapcsolt állapotban is ébresztenek. A hordozhatóságot csak megfelelően kell kiahsználni adott gyártóknak és semmi baja nem lesz.
" Windows olyan
ami ugyan csak arra tervezett telefonon fut,
viszont nem zabálja a memóriát, sem a
processzort, és nem tart neki 5 percig egy
elindulás, nem fagy le."
Androidot is moddelre kell szabni a gyártóknak. Ha csak az alap android lenne egy samsungon azzon nem bizos hogy minden működne a driverek miatt.
Nekem kiapacsolt állapotban való ébresztés 1-2 másod percig tart. A rendszer utánna teljesen használható.
Ahogy látod vagy nem látod egy-egy gyártó okosan is kitudja használni azt a temérdek adottságot ami az androiddal jár! :) A wp meg egy zárt os. Egyedi adottság nuku.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!