+382 78 400 302 ez a szám felhívott. és pont mikor felvettem letette. Aggodjak a miatt amiket hallottam, hogy százezres számlát küldenének?
Három napja engem is hívogat ez, illetve a 301-es végű szám. Amikor felvettem automatikusan megszakadt. Több ismerősöm is van Szerbiában (először azt hittem ottani a szám), ezért tegnap kb. fél percre visszahívtam, de ahogy már korábban írta valaki, csak zaj és zörej hallatszott.
Megnéztem neten a telefonszámlám, és van egy 35 másodperces nemzetközi hívásom 91 Ft-tal, sajnos pontos dátumot nem ír a netes számla, de a hossz nagyjából stimmel és más nk. hívásom szerintem nem volt a hónapban. A havi egyenlegem a mai nappal bezárólag teljesen normális összegű, nem tér el a megszokottól.
Holnap azért felhívom az ügyfélszolgálatot, biztos ami biztos.
Egyébként a számom, és egy rokonom száma T-s és ugyanazon flottás (a számunk utolsó 4 számjegye különbözik csak), ő is kapott erről a számról hívást alig fél óra eltéréssel. Biztosan valami automata.
Most hívott ez a szám. Nem vettem fel.
Félek
Anyát hajnal 1ora körül hívta ez a szam. Felvette,neki is csak zorejek voltak ezért ki nyomta . Vissza hívta a számot ,akkor nem vettek fel.
Most felhívta a tudakozot hogy megkérdezze milyen szam ez, mikor a körzet számot mondta mar tudtak miről van szó . Ez egy montenegrói szam , valószínű egy automata.mar több ember is telefonált nekik, ezért tudtak hogy miről van szó. Ha vissza hívja az ember a számot lehúzzák egy rakat loveval,gondolom mar csak amiatt is mivel montenegró nem eu-s ezért egy hívás pl 400 forint. De ki tudja . Lényeg hog azt mondtak hogy bárkit ilyen számmal hívnak ne vegyük fel !
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!