Kezdőoldal » Elektronikus eszközök » Mobiltelefonok » +382 78 400 302 ez a szám...

Oliverrrrrrrrrrrrrrr kérdése:

+382 78 400 302 ez a szám felhívott. és pont mikor felvettem letette. Aggodjak a miatt amiket hallottam, hogy százezres számlát küldenének?

Figyelt kérdés
2014. júl. 27. 17:38
1 2 3
 11/23 ottoman50 válasza:

Három napja engem is hívogat ez, illetve a 301-es végű szám. Amikor felvettem automatikusan megszakadt. Több ismerősöm is van Szerbiában (először azt hittem ottani a szám), ezért tegnap kb. fél percre visszahívtam, de ahogy már korábban írta valaki, csak zaj és zörej hallatszott.

Megnéztem neten a telefonszámlám, és van egy 35 másodperces nemzetközi hívásom 91 Ft-tal, sajnos pontos dátumot nem ír a netes számla, de a hossz nagyjából stimmel és más nk. hívásom szerintem nem volt a hónapban. A havi egyenlegem a mai nappal bezárólag teljesen normális összegű, nem tér el a megszokottól.

Holnap azért felhívom az ügyfélszolgálatot, biztos ami biztos.

Egyébként a számom, és egy rokonom száma T-s és ugyanazon flottás (a számunk utolsó 4 számjegye különbözik csak), ő is kapott erről a számról hívást alig fél óra eltéréssel. Biztosan valami automata.

2014. júl. 28. 22:20
 12/23 anonim ***** válasza:

Most hívott ez a szám. Nem vettem fel.

Félek

2014. aug. 1. 21:31
 13/23 anonim ***** válasza:
Engem is most hívott, nem vettem fel, örülök, hogy idetalaltam és hogy nem mulasztottam el semmit, mert vártam volna külföldi hívást, de ismeretlen volt a körzetszám.
2014. aug. 1. 21:54
 14/23 anonim válasza:
Engem is hívott ez a szám, ma hajnalban és félálomban nem is koppant ezért visszahívtam de nem hallottam semmi érdemlegeset így kinyomtam, rögtön felhívtam a szolgáltatót elmondtam h mi történt kérdeztem h esetleg átverés lenne akkor nézze meg a számlámat h van-e rajta nagyobb mértékű változás azt mondta h ezt nem tudja csak a követekző számlánál fog kijönni , aki így járt esetleg és tudd valami hasznos információt h aggódjak-e annak örülnék
2014. aug. 2. 08:35
 15/23 anonim válasza:
Engem is 3:45kor hívott, de én se vettem fel.
2014. aug. 2. 09:04
 16/23 anonim válasza:
Engem ez a szám hajnali 3 kor hívott öcsém ....
2014. aug. 3. 03:53
 17/23 anonim ***** válasza:
15%
Ennyi beszari hülyét.
2014. aug. 3. 08:44
 18/23 dori970103 válasza:

Anyát hajnal 1ora körül hívta ez a szam. Felvette,neki is csak zorejek voltak ezért ki nyomta . Vissza hívta a számot ,akkor nem vettek fel.

Most felhívta a tudakozot hogy megkérdezze milyen szam ez, mikor a körzet számot mondta mar tudtak miről van szó . Ez egy montenegrói szam , valószínű egy automata.mar több ember is telefonált nekik, ezért tudtak hogy miről van szó. Ha vissza hívja az ember a számot lehúzzák egy rakat loveval,gondolom mar csak amiatt is mivel montenegró nem eu-s ezért egy hívás pl 400 forint. De ki tudja . Lényeg hog azt mondtak hogy bárkit ilyen számmal hívnak ne vegyük fel !

2014. aug. 3. 12:10
 19/23 dori970103 válasza:
#18 vagyok megint, most utana néztünk hogy mennyi lett anyának a számláján az összege a hivasnak,igy hogy o felvette pár másodpercre de mikor vissza hívta nem vettek fel,igy 192 forintjába került. Akinek felveszik mikor vissza hívják nem tudom mennyi lehet.
2014. aug. 3. 12:29
 20/23 Kitty922. válasza:
Engem is hivogat ez a szam, mar egy hete, parom vissza hivta,mert neki feltöltős a kártyája, és olyan volt, mintha valami reptér lenne a háttérbe... A szám vége 01 volt idáig, de most változott...
2014. aug. 3. 19:18
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!