Oliverrrrrrrrrrrrrrr kérdése:
+382 78 400 302 ez a szám felhívott. és pont mikor felvettem letette. Aggodjak a miatt amiket hallottam, hogy százezres számlát küldenének?
Figyelt kérdés
2014. júl. 27. 17:38
3/23 anonim válasza:
Engem is felhívtak ma erről a számról 18:02 kor, és ugyan ez történt. Sajnos egy telefont vártam, ezért vissza is hívtam számot, miután felvették csak zajt hallottam úgyhogy letettem. Nagyon remélem, hogy nem egy lelopós átverés. A telefonomat azért kikapcsoltam és újraindítottam a biztonság kedvéért.
4/23 anonim válasza:
Engem is hivott, de nem vettem fel - szerencsere. Es nem nyaral senkim kulfoldon.
5/23 anonim válasza:
#3-as, neked lesz egy szép telefonszámlád, a többieknek nem kell aggódni.
6/23 anonim válasza:
Erről a számról ma a Páromat is keresték, engem most ugyanez a szám, csak 1-es végződéssel. Mi lehet ez? Nem találtam róla semmit a neten, de kissé gyanús, hogy ennyi embert random hivogatnak.
7/23 anonim válasza:
Ez lehet egy emelt díjas szám, egy programmal hívogatnak mindenkit valami listából, és ha visszahívod, akkor lehúz egy rakás lóvéra. Ha feltöltő kártyás vagy, akkor csak a max. feltöltöttre tud, de előfizetésesnél sajnos akár milliós számla is lehet belőle.
9/23 anonim válasza:
A voip miatt gyanús, hogy lehúzós dolog...
10/23 A kérdező kommentje:
úh... nagyon szépen köszönöm! remélem senkinek nem lesz számlája
2014. júl. 28. 08:32
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!