Kezdőoldal » Elektronikus eszközök » Mobiltelefonok » +36 1 9988027 számomra idegen...

+36 1 9988027 számomra idegen szám hívott, felvettem, beleszóltam, és egyből kinyomták. Ugyanez történt kb 1 hónapja, akkor is egy ilyen telefonszámról (nem tudom visszanézni addig a híváslistám, az is lehet h pont ez volt) mi lehet?

Figyelt kérdés
szerintetek lehet hogy így pénzt vesznek le tőlem?

2013. szept. 20. 17:38
1 2
 1/14 A kérdező kommentje:
ja, és most visszahívtam, és amikor elkezdett kicsöngeni (!!) már akkor elkezdte számolni a percet, mintha már felvették volna
2013. szept. 20. 17:49
 2/14 anonim ***** válasza:
9%

1. hívásfogadás ingyenes.

2. hogy kit és miért hívsz vissza az a te dolgod.

2013. szept. 20. 17:54
 3/14 anonim válasza:
84%

Helló!

Na, felhívtam neked a számot. (Titkosítva, *31* -gal előtte, hogy az én telefonszámomat ne lássák). Ez valamilyen ügyfélszolgálat, de hogy milyen intézmény, azt az automata nem mondta be.

Tehát lehet, hogy valamilyen boltban, irodának megadtad a számodat, de lehet, hogy félrement a hívásuk, azért szakították meg, amikor észrevették.

Ha a hívás a mobilodra szólt, akkor ne törődj vele.

De ha az otthoni, vezetékes telefonodra, akkor oda kell egy kicsit figyelni, mert előfordul, hogy a betörő így akar meggyőződni, otthon vagytok-e.

2013. szept. 21. 12:43
 4/14 anonim válasza:
75%

Engem is felhívtak és amint beleszóltam lerakták.

Visszahívtam és egy automata közölte minden vonal foglalt!

Az nem derült ki hogy milyen cég.

2013. okt. 7. 13:17
 5/14 anonim válasza:

Engem most hívtak volna. Nem vettem fel, mert

ad 1: későn vettem észre, és amikor a kezembe vettem a telefont le is tették,

ad 2: kicsit gyanúsnak találtam, hogy kb. 2 hete van meg az a számom és még az ég világon senkinek sem adtam meg.

Egyébként 70-es számom van.

2013. okt. 8. 11:13
 6/14 anonim válasza:
100%

Kicsit kutattam a neten ezután a szám után.

Az NMHH szerint a 1 /998-8000 - 998-8999 számmező az IP-Telekom Kft. szolgáltatónak lett kiosztva.

Az a cég az iptelekom.hu oldal szerint IP telefon megoldásokat nyújt call centerek számára. Szerintem valami telemarketinges lehet.

2013. okt. 8. 11:23
 7/14 anonim válasza:
Ez a a szám egy közvélemény-kutató cég. Nemrég hívtak és mobiltelefonálási szokásaim után érdeklődtek. Üdv.!
2013. okt. 20. 11:35
 8/14 A kérdező kommentje:
húú, köszi mindenkinek!!!! :)
2014. jan. 27. 16:50
 9/14 anonim ***** válasza:
5%

Ennyi pancsert egy rakáson, telefonon még senkit se dugtak meg. Akkor sem ha visszahívta később.

Ha most felhívlak és leteszem akkor megint kiírsz egy kérdést az én számommal?

"oda kell egy kicsit figyelni, mert előfordul, hogy a betörő így akar meggyőződni, otthon vagytok-e."

A betörők már rég a facebookot olvassák, ott még azt is meg tudják nézni hogy a kutyád mekkorát kulázik.

2014. jan. 27. 17:48
 10/14 titanmanus válasza:

Engem épp most hívott ez a szám, mire kivettem a zsebemből a telefont lerakták. Visszahívtam:

"Ügyfélszolgálatunk üdvözli Önt! Hívása fontos, de minden ügyintéző foglalt, majd visszahívjuk!"

2014. aug. 25. 15:11
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!