Mi a különbség az Android 2.3.3 és a 2.3.6 között?
2.3.3 2011. február 9.
Különböző fejlesztések és API-javítások[41]
2.3.4 2011. április 28.[42]
Hang- és videohívás támogatása Google Talkban[43]
2.3.5 2011. július 25.[44]
Javított hálózati teljesítmény Nexus S 4G-hez és más javítások, fejlesztések
Bluetooth-hiba javítása Samsung Galaxy S-en
Javított Gmail alkalmazás
Listás görgetésnél animációs árnyék
Kameraszoftver-fejlesztések
Javított akkumulátorhasználat
2.3.6 2011. szeptember 2.
Hangkeresési hiba javítása
A legjelentősebb talán az akkuhasználat fejlesztése, tovább bírja az akku
Köszi.
Időközben én is megtaláltam annak a forrását, amit a második válaszoló bemásolt.
Ez alapján is tehát egy átlag felhasználó gyakorlatilag semmi különbséget nem vesz észre a kettő között...
Na, ezt kipróbálom! Bár eddig is, mivel nem nyomkodom folyton és nem lógok mobilon fél nap a Facebookon, így is elég volt hetente tölteni.
Most meglátjuk... mondjuk ez nem haszontalan dolog akkor.
Köszi.
Hát... néztem ezt az akkutöltöttséget. Nekem drasztikusan lecsökkent az üzemidőm. Most valami miatt borzasztó gyorsan merül. Pedig ugyan úgy használom, nem töltöttem le semmilyen plusz alkalmazást azóta.
Megpróbálom a hétvégén jól feltölteni, akár egy napra is a hálózati töltőn hagyom,nem USB-n töltöm és akkor meglátjuk... Teszek még egy kísérletet.
Mindenesetre ezen most meglepődtem, mert ahogy írtátok, hosszabb üzemidőre számítottam.
Tudom. Ezért is lepődtem meg rajta.
Eddig kb egy hétig bírta, most meg 1-1,5 nap! A legutóbbi feltöltés óta talán egy kicsivel többet.
Bár most elég érdekesen néz ki az akkuhasználat: Kb 60%-os szintig meredeken, pár óra alatt zuhan, utána meg majdnem egy vízszintes vonal, alig merül a további egy nap alatt, inkább csak az aktív használatok alatt ugrik le egy kicsit.
Én ilyeneket látok csak, konkrét alkalmazásokat nem:
Cella készenlétben: 49%
Telefon készenlétben: 48%
Wi-fi: 3%
Meg egy ilyet:
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!