Kezdőoldal » Elektronikus eszközök » Mobiltelefonok » Mitől gyorsabb és fagyás...

Mitől gyorsabb és fagyás mentes (ebb) a windows? Mi a rendszerükben a különbség ami ezt kiváltja?

Figyelt kérdés
pl 256mb ram-os windows teló se fagy...de az android 512-es simán, és mindig tele van a ram:/ a windows ezt hogy oldotta meg? amúgy olvastam vagy hallottam egy ilyet az androidról, h minden alkalmazást futtat egyszerre készenlétben(ezt látom is amúgy), hogy gyorsabban elinduljanak a programok, de akkor ezt az elvet a windows nem alkalmazta, és ez a titok nyitja? meg ugyebár jobban vannak optimalizálva a windows-os telók:)

2014. márc. 10. 19:48
 1/7 Tengor ***** válasza:
Nem mindegy, hogy 3-4 féle elég hasonló rendszerre kell optimalizálni egy oprendszert, vagy 20-30 különbözőre. A win ezt így oldotta meg. Az almás telefonjai és gépei anno ugyan ez miatt voltak sikeresek.
2014. márc. 10. 20:24
 2/7 anonim ***** válasza:
68%

"pl 256mb ram-os windows teló se fagy...de az android 512-es simán, és mindig tele van a ram:/ a windows ezt hogy oldotta meg?"

Úgy oldották meg, hogy WP-nél nem létezik multitasking. Olyan, mintha megkérdeznéd mért 1200 kilós az X kocsi, de Y kocsi csak 500 kilós, és a válasz az, hogy az Y kocsiba nincs motor.

Szóval igen, WP-nél nincs olyan, hogy minden alkalmazás megy a háttérben, előnye pont ez, hogy szinte 0 RAM is elég neki, hátránya, hogy egyszerre egy dolgot tudsz csinálni.

2014. márc. 10. 20:52
 3/7 A kérdező kommentje:
köszönöm:)
2014. márc. 10. 21:08
 4/7 anonim ***** válasza:

Hát a wp rendszert futtató telefonok rendszerkövetelmény alapján vannak osszerakva,az is meg van határozva hogy egy app mennyi ramot foglalhat le

Tény hogy tobbet fordítanak a stabilitásra és az évek során sem változo felhasznalai elmenyre a wp-knél

Az android hat nem igazan vagyok otthon a temaban de egy programozo haverom azt mondta h az android mukodese olyanmint egy agressziv viruse

2014. márc. 10. 21:46
 5/7 Tengor ***** válasza:
#4, a vírusos hasonlatot alapjait megismerném. Programoztam már androidot, de ez így még nem jutott eszembe...
2014. márc. 10. 21:48
 6/7 anonim ***** válasza:

Azt mondta h megnyit bezár megynit nyitvahagy bezaraskor beakadnak az alkalmazasok igy sorban

Az android sem kepes multitaskingra,nagyon akarja de nemtudja xD

2014. márc. 10. 22:07
 7/7 anonim ***** válasza:

"Azt mondta h megnyit bezár megynit nyitvahagy bezaraskor beakadnak az alkalmazasok igy sorban"

Akkor a haverod nem ért hozzá eléggé. Azért, mert a kacsa nem tud úszni nem a víz a hülye.

"Az android sem kepes multitaskingra,nagyon akarja de nemtudja xD"

Erre ha valami forrást vagy példát mondasz és az igaz akkor holnaptól kezdve életem végéig minden keresetem 50%-át átutalom neked.

2014. márc. 11. 18:46

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!