Mitől gyorsabb és fagyás mentes (ebb) a windows? Mi a rendszerükben a különbség ami ezt kiváltja?
"pl 256mb ram-os windows teló se fagy...de az android 512-es simán, és mindig tele van a ram:/ a windows ezt hogy oldotta meg?"
Úgy oldották meg, hogy WP-nél nem létezik multitasking. Olyan, mintha megkérdeznéd mért 1200 kilós az X kocsi, de Y kocsi csak 500 kilós, és a válasz az, hogy az Y kocsiba nincs motor.
Szóval igen, WP-nél nincs olyan, hogy minden alkalmazás megy a háttérben, előnye pont ez, hogy szinte 0 RAM is elég neki, hátránya, hogy egyszerre egy dolgot tudsz csinálni.
Hát a wp rendszert futtató telefonok rendszerkövetelmény alapján vannak osszerakva,az is meg van határozva hogy egy app mennyi ramot foglalhat le
Tény hogy tobbet fordítanak a stabilitásra és az évek során sem változo felhasznalai elmenyre a wp-knél
Az android hat nem igazan vagyok otthon a temaban de egy programozo haverom azt mondta h az android mukodese olyanmint egy agressziv viruse
Azt mondta h megnyit bezár megynit nyitvahagy bezaraskor beakadnak az alkalmazasok igy sorban
Az android sem kepes multitaskingra,nagyon akarja de nemtudja xD
"Azt mondta h megnyit bezár megynit nyitvahagy bezaraskor beakadnak az alkalmazasok igy sorban"
Akkor a haverod nem ért hozzá eléggé. Azért, mert a kacsa nem tud úszni nem a víz a hülye.
"Az android sem kepes multitaskingra,nagyon akarja de nemtudja xD"
Erre ha valami forrást vagy példát mondasz és az igaz akkor holnaptól kezdve életem végéig minden keresetem 50%-át átutalom neked.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!