Van különbség a fekete, illetve az ezüst HTC ONE között?
Sziasztok! Most tervezem egy ilyen telefon vételét, viszont mind a két szín tetszik, így nehéz a döntés! Ám azt hallottam, hogy a fekete színűnek jobb a kidolgozása/összerakottsága, míg az ezüstnél fellelhető néha hiba. Igaz ez?
És szerintetek jó telefont néztem ki? :)
Válaszokat előre is köszönöm!
Más a színe.
Nekem fekete van, a "festés" alatt voltaképpen az is ezüst. Ha karcolódik a fém (mégpedig, ha esik, vagy kulcsot tartasz mellette, akkor karcolódik), akkor láthatóvá válik a fém színe, és az már nem valami szép. Tokot nem ajánlok rá, mivel ez a telefon úgy gyönyörű, ahogy van. Kár lenne elrontani a szépségét egy tokkal.
Én a feketét ajánlanám, azzal a feltétellel, hogy vigyázz rá, mint a szemed fényére :)
#3: Ezt írtam én is, viszont a fekete szerintem sokkal szebb. Az ezüstön az eleje-hátulra ezüst, a töltőcsatlakozó körül fehér, a kijelzőzár fekete, a képernyő kerete fekete...
A fekete pedig egységesen fekete. Szép, na.
Képen tényleg szebb az ezüst. Élőben mindkettőt meg kell nézni, össze kell hasonlítani, aztán eldönteni
Nekem zsebben nem kopik, csak az esésektől... de azoktól sajnos nagyon :(
Cserébe legalább bírja rendesen. Az összes lehetséges sarka meg van kopva, nagyon gyakran esik picikém (az első pár esés után már szartam rá), és még mindig bírja a strapát :)
Én saját tapasztalatról beszélek. Esett már fülem mellől is (2 méter vagyok), de semmi baja, leszámítva a kozmetikai károkat. Minden úgy működik, ahogy kell, a kijelzőn egy karc sincs, a kamera lencséjén szintén nem látni semmit, teljesítménye olyan, mint új korában... király telefon.
Ha kijön az idei új One, akkor lesz egy eladó, független, szépséghibás, fekete 2013-as One-om :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!