Mi a különbség a Z1 és a Z1 compact között?
miben jobb az egyik a másiknál?
illetve a felső 2 "győztese" jobb mint a lumia 925..mert telenornál kb 20ezerrel drágánn olyan csomagban amiben én akarom de kb 2c erősebb...miért van ez?
ezt hogy lehet érthetőbben????
sony xperia z1 vs z1 compact....mik a különbségek amik az egyiket a másik fülé emelik....
a 2. kérdés meg ez,hogy mennyivel jobb a z1 vagy a z1 compact a lumia 925nél
ezt nem tudod értelmezni?
ha internetezésre(wifiről) és zenehallgatásra használnám legtöbbször ahhoz elég jó a lumia?
meg fontos a jó összeszerelés és,hogy megbízható legyen...ezt úgy értem,hogy én kb 2-3évig biztos nem szeretnék telefont venni..addig bírná bármelyik is? (van egy alcatel ot 995öm az kb fél év után úgy belassult mint az állat)
igen azt tudom,hogy az androiddal nem veheti fel a versenyt programok terén.
a z1 compacton ugye a 4.3-as android van...az megfogja kapni a legújabb androidot vagy ott nem úgy megy...mert a lumia 925 majd majd megkapja a 8.1-et csak félek az 1 giga ram oda kevés lesz...mert azért a 4 mag és 2 giga az elég jó háttér
Szerintem az hogy nincs wp-re rtlmost meg nyakkendőkötő alkalmazás az nem hiányosság...
Ha ezek kozul kell választanom akkor egyertelmu a 925
jon rá a 8.1 és nem lesz kevés neki a hardver mert ez nem android hogy optimalizátság nélkül okádjuk az update-eket
Mellesleg a 925 simán használható lesz 3 év mulva is és a felhasználoi élmény ugyanolyan lesz mint az első napon
igen ez igaz...sok a cucc androidra de a 70% szemét meg használhatatlan(hibás pl)
ezért érdekel inkább,hogy mit tud a telefon. kijelző,összeszerelés stb...
Legkevésbé se az alkalmazásokra céloztam. Olyasmire, hogy nem lehet a külön névjegyekhez külön hangot rendelni, külön alkalmazással kell vágni a csengőhangot, satöbbi. Tudtommal a WP8 már tudja a bluetooth megosztás és copy-paste funkciót, így már kevésbé fájó a butasága, de az igazat megvallva nem igazán követem a rendszer fejlődését, mert hidegen hagy.
A WP alá felesleges a 4 mag, ne ess hanyatt a számoktól. 2 maggal is lesz olyan gyors a készülék, mint egy 4 magos zöld robot.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!