Mi a különbség a Z1 és a Z1 compact között?
miben jobb az egyik a másiknál?
illetve a felső 2 "győztese" jobb mint a lumia 925..mert telenornál kb 20ezerrel drágánn olyan csomagban amiben én akarom de kb 2c erősebb...miért van ez?
névjegyekhez külön csengőhangot már az én régi wp7-es telóm is tudott másfél éve,a bluetooth is működik rendesen ,a régi lumia 800-asomon is ugyh ezek a hátrányok már másfél éve minimum nem valósak ha előtte esetleg azok voltak
a csengőhang valóban külön funkcióban cserélhető, de előre van telepítve és az a neve hogy "csengőhangkészítő" ugyh nagyon el sem tudja rontani a paraszt,
a lumia 925 egy wp8-as mobil 2 magos 1,5Ghz-en ketyegő snapdragon processzorral,1 giga ram és 16 giga memória társaságában.a 4,5"-os kapacitív amoled kijelzőt egy adreno 225 szolgálja ki.elő és hatlapi kamerája is van (1,3Mpxl és 8,9Mpxl)lehetőség van FullHD videók készítésére.nem utolsó a 2000mAh-s akksi ami közepesnek mondható de egy napot nyomkodás mellett is kibír.
mindezt prémium minőségű unibody (zártházas) készülékben kapod meg ami könnyebb és karcsúbb mint a 920.
nekem személyszerint maga a készülék nagyon tetszik mert nincsenek samsung,sony,htc szagú illesztési hézagok amik recsegnek sms írás vagy böngészés közben.a kijelzőt gorrilla glass 2-es üveg védelmezi a csunya rossz kulcs csomóktól és az aprópénztől, és ez a clearblack amoled kiemelkedően szép képet ad,fényereje miatt nappali fényben is teljesen látható és a betekintési szöge is jónak mondható
attól hogy esetleg hardverben gyengébbnek tűnik egyes android modelleknél az ne tévesszen meg senkit, mert sokkal jobb felhasználói élményt ad egy lumia mint egy android.kisebb a rendszerfeltétel az os pedig végtelenül jól optimalizált.az alkalmazások is ugy vannak megcsinálva ezekre a mobilokra hogy ne akadjon vagy fagyjon.
a 8.1-es frissítéssel áprilistól meg egy androidfan sem érezhet majd hiányt továbbá kinézetben is sokat dob majd mert a 4,5"-os mobiloknál lehetőség nyílik arra hogy a szokásos 2 oszlop közepes méretű csempe mellé elfér majd még egy harmadik oszlop is,mint itt:
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!