Mennyiét érhet egy használt galaxy y?
Figyelt kérdés
Februárba vettem 15ezerért használt GSMben. most elakarom passzolni, de mindenki ilyen 4-5ezret mond. neten sokat kutakodtam 10-15ért találtam. OLX-en is néztem ott is e körül van.
Működése hibátlan, kijelzője nem törött, széléről kopott le az ezüst.
2014. júl. 18. 08:12
11/19 anonim válasza:
Az igaz, hogy fent van olx-én drágán, de azt a kutya nem veszi meg. 2-3 Forint ha tényleg el is akarod adni, nem csak feltenni
12/19 anonim válasza:
így van, dehogy viszik mint a cukrot...valaki árulja fél évig, mert pont abban a meggyőződésben van, mint te, hogy márpedig ő pénzt is akar érte kapni, de nem fog. 15-17ezerért lehet kapni használt lumia 520at, ami fényévekkel jobb nála, de hogy az előző kérdésedre is válaszoljak, mondjuk egy sony ericsson xperia mini, tehát nem az x10-ek, hanem az utódjaik tartoznak ebbe a 10-15ezres árkategóriába...tehát aki ennyiért árul x10 minit, meg x8-at, az soha nem fogja eladni.
13/19 A kérdező kommentje:
mégis elviszik :) facebook adok veszek csoportokba simán megveszik a mini prót 12-3ezerért. SŐT párom az x8asát elcserélte egy 28ezer forintos Tabletre.
2014. júl. 18. 09:45
14/19 Saavedro válasza:
Na de melyik mini pro-t viszik el 13ért, mert nem mindegy.
Amúgy van olyan szitu, hogy bizony neked lesz mázlid, nem a többieknek. Most nekik van.
16/19 anonim válasza:
Tedd fel annyiért, majd fél év múlva rájössz, hogy hülyeség volt, de addigra még 2000 forintot sem fognak érte adni. Ez egy ezer éves alsókategóriás androidoa telefon. Szerinted ki akar ilyet venni?
17/19 Saavedro válasza:
Amit te linkeltél az a 2011-es Xperia Mini Pro. 4.0.4-es androiddal, középkategóriás specifikációval. Ez kb. 15 ezer használtan és korrekt. Még jó hogy ennyiért elviszik.
18/19 anonim válasza:
Kedves Kérdező! Ahogy előttem is mondták, ez a telefon ma már nem ér többet 5-6 ezer forintnál. Ennek az az oka, hogy elavult a hardvere, valamint szoftverfrissítéseket sem fog kapni. Még a Galaxy Y-nál kicsit többet tudó Ace-t sem lehetne sokkal többért eladni. 15-20 ezer forintért már lehet kapni LG optimus L3-at, Galaxy pocket neo-t, alcatel one touch fire-t vagy alcatel one touch pop c1-et, amelyek mind újabbak mint a Galaxy y, és erősebb a hardverük, ráadásul android 4.0 feletti oprendszerrel jöttek ki. Vagy 20 ezer forint környékén már használt Iphone 3gs-t is lehet kapni, ami jobb a galaxy y-nál pedig régebben jött ki.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!