Mennyiét érhet egy használt galaxy y?
Februárba vettem 15ezerért használt GSMben. most elakarom passzolni, de mindenki ilyen 4-5ezret mond. neten sokat kutakodtam 10-15ért találtam. OLX-en is néztem ott is e körül van.
Működése hibátlan, kijelzője nem törött, széléről kopott le az ezüst.
Én tudod mennyit adnák érte?
7ezer
4-5 ezeré örulj ha megveszi valaki.
Vodafonenál multkor meglehetett venni 11 ezeré ha rögtön feltoltom 3 ezerrel. Szoval 5 ezeré egy több évest eladni pont reális lehet. De ha megveezi valaki es még kell bele aksit vennie akkor ott van kb mintha vett volna újat.
ha az enyém nem ér 5öt se de, 10ezer forintért az android 2.2erseket viszik mint a cukrot. Facebook adok veszeken is:
"Eladó egy xperia x10, kpoott a széle karcos a kijelző"
adok érte 14ezer forintot.
És ennyi.
nem 1 se 2 ilyen hirdetést látok. meg nálunk a városba bementem multkor a használt GSMbe, azt mondta a csaj ha nem lenne kopott 13t adna érte. csak így nem tudja eladni. kérdeztem hogy jó, eladom 12ért, mit adsz érte? x8asokat adok 12ezerért, vagy 18ért galaxy acem van.. mondom: egy galaxy S mennyi nálad? -30ezer forint.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!