Ti mennyit adnatok egy 64GB-os kicsit hasznalt Iphone 5-ert?
Én 5 forintot se! :D
Megfogadtam, hogy míg nem lesz havi 1 millás fizetésem, addig nem veszek iFost.
Míg le nem cseréled az összes cuccodat Apple termékre (TV-től a WC-ig), addig igazából használhatatlan. Tapasztalatból beszélek, van a családban, de csak szenvedés van vele csatlakoztathatóság terén.
És hát kinek van pénze egy alap iMac-re 800.000-ért? o.O
(És ez még csak egy belépő szintű asztali gép volt, amit poénból összeválogattunk az apple store-ban alkatrészeket asztali géphez, kapaszkodj meg 6.5 milla volt a végösszeg!)
26/F
Amiktől függ:
- Állapot
- Függő vagy független
- Tartozékok
Sokan túlértékelik az iPhone-okat, pedig nem érik meg az árukat! Nem azt mondom, hogy rosszak, de nem értem, mitől tartják őket olyan sokra.
Szóval reálisan max. 50 ezret, de most ennyim sincs, 3 hónap múlva veszek új telefont, de akkor is Androidosat.
Használt telefon. Èn 85-nèl többet tuti nem adnèk használt telóèrt, de ez iphone, ès ezekkel nem szokott baj lenni. Mondjuk èn mèg csak újat vettem, ès utána pedig a családban maradt.
64gb-os iphone 5-ből nem sok van, szóval 100 alatt semmikèpp ne add. Főleg ha van rá garancia. Akkor 120
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!