Tajner10 kérdése:
Milyen telefont vegyek kb 3évre?
Figyelt kérdés
Iphone kizárva mert az nem rootolható eddig a lg g2-re gondoltam bármit meghalgatok.2014. júl. 17. 15:02
21/24 A kérdező kommentje:
Aki az irta z1 compact koszonom az ertelmes valaszt de annak a kepernyoje kicsi legalabbis nekem.
2014. júl. 20. 06:58
22/24 Come back válasza:
Én kérlek szépen, eddigi pályafutásomat tekintve a többi régi törölt regisztrációimmal több száz telefont javítottam meg itt. Ez a szakmám, a hobbim. Látod, te sem abba kötöttél bele szakmailag, amit írtam, hanem inkább trollkodsz, kötekszel. Ez szép teljesítmény 8 év alatt! Gratulálok! Ráadásul arra a kérdésre, hogy mit keresek itt: ez nem az ncore, sem az iwiw. Ide bármikor regisztrálhat az ember úgy ahogy a te hozzád hasonló érdemben hozzá szólni nem tudó, csak kötekedni képes trollok is teszik.
23/24 Come back válasza:
A korotokra való tekintettel, az irásotok alapján porba fingók vagytok még és ezt megtanultam, hogy idő pocsékolás kis nokedlikkel foglalkozni. A rohadt magyar előbb nyomja meg a piros pacsit, mint a zöldet. Pá! Töröltem a kérdést.
24/24 anonim válasza:
minek törölted a régi regjeidet?
a béka segge alatt volt az arányod talán, mint most is?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!