Milyen telefont vegyek nevelt fiaimnak, kb.20-30 ezer körül?
Lumia 520 ilyen árban van, és ebben az árkategóriában ez a legjobb ár/érték arányú telefon.
Egyébként miért nem kérdezed meg a gyerekektől, hogy milyet akarnak? Ha veszel nekik egy meglepi telefont ami nem kell nekik akkor minusz pont, ha hagyod, hogy ók válasszanak és gagyi lesz akkor a saját hibájuk
Ha most online rendeled meg az Xperia M-t, akkor 30-ért el tudod vinni, és rohadt jó telefon.
1GB RAM, 4GB belső, jó kamera, jó rendszer
Ezen még a komolyabb játékok is elfutnának. Én inkább ezt ajánlom, tudom, hogy ez 10 ezerrel drágább, és ha mindkét fiadnak ugyan azt veszed, akkor 20-al, de megéri, mert ezek használható és jó telefonok! Csak siess, mert kifutó készülékek, lehet 1 hét múlva már nem lesz.
Köszi a véleményeket. Nekem is Lumia 520-am van, csak jókat tudok róla mondani, de az 35 990.-, ami talán belefér, de inkább Androidost szeretnének, most a kisebb egy Motorola Defy-t használ, de tönkrement a kijelzője, egy folt lett és egyre nő, nem érdemes javítani, mert már volt cserélve.
A Sony Xperia M viszont tényleg jó vételnek tűnik.
Ja, ha megkérdezem, akkor túl nagyot mondanak, persze azért megbeszélem, hogy például Lumia vagy Android legyen, csak kész ajánlatokkal akarok jönni. Nekik anyni a legfontosabb feltétel, hogy Wifi legyen. A memóriát úgyis telerakják,majd nekem kell rendbetenni. (Ők nem átlagos gyerekek, csak azt nem akarom részletezni, sajátos nevelési igény, hiperaktivitás,stb., tehát az állagmegóvás 0 szinten van sajnos, ezt is be kell kalkuláljam).
Miért nem jó két sim miatt?
Egy sim kártyával is lehet használni, nem muszály kettőnek lennie benne.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!