Kezdőoldal » Elektronikus eszközök » Mobiltelefonok » Milyen telefont vegyek nevelt...

Milyen telefont vegyek nevelt fiaimnak, kb.20-30 ezer körül?

Figyelt kérdés
Mint nevelőszülő, van egy 12 , és egy 14 éves nevelt fiam. Nagyon szeretnének okos telefont, és hajlok is arra, hogy vegyek valamilyen típust, olyan tervezek, ami nem nagyon drága, de azért mennek rajta az egyszerűbb játékok, és kicsit azért több memóriája több legyen mint például a Galaxy ACE-nek(Nekem az volt egy és kalap...) Néztem most a T-mobilnál például a Huawei Ascend Y330-at, most nagyon kedvező árú, kártyásan 19 900.- . Nem tudom ezt válasszam-e, vagy van ennél komolyabb nem sokkal többért. Köszi előre is.

2014. júl. 17. 09:58
1 2
 11/13 A kérdező kommentje:
A Lumia 520 tűnik most a legjobb vételnek, GSM boltokban már 26-ért hozzálehet jutni. Windows 8-ra is van egyre több játék.
2014. júl. 28. 09:47
 12/13 A kérdező kommentje:
Megvan mi lesz : Navon Mizu M500 ! Kiválló paraméterekkel rendelkezik !
2014. aug. 10. 20:44
 13/13 anonim ***** válasza:
Végül mi lett? Ha a Navon akkor tudnál tapasztalatokat írni?
2014. aug. 31. 14:18
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!