Tajner10 kérdése:
Milyen telefont vegyek kb 3évre?
Figyelt kérdés
Iphone kizárva mert az nem rootolható eddig a lg g2-re gondoltam bármit meghalgatok.2014. júl. 17. 15:02
11/24 Come back válasza:
Bivalyerős, strapabíró, lemeríthetetlen. [link]
12/24 A kérdező kommentje:
Ismerem nem annyira erős mint a g2 és ezáltal nem bírná 3 évig az akuja pedig 1 picit nagyobb és abba nincs gram teknika ez miatt kilőve de leginkább a hardver.
2014. júl. 18. 19:11
14/24 Come back válasza:
Hogy mi van? Nálam most húzza a 2. Évét és elhiheted nekem, hogy mivel súlyos beteg vagyok, így napi 14 óra állandó használatnak van kitéve. Szóval tuti, hogy kibír 3 évet. Ez nem szar LG, ami még a Top 5 gyártók között sem szerepel. A hardvert, a 4 magos processzort még egyetlen program sem használja ki. Szóval kár is róla beszélni.
15/24 A kérdező kommentje:
Jólvan nemkéne leharapni az ember fejét mertnem samsungot szeretne szerintem picit túlvan árazva 1,2 telefonja.
2014. júl. 19. 14:39
16/24 Come back válasza:
A hülye kommented miatt haraptam le a fejed. A minőséget meg kell fizetni! Ha a Samsung túl van árazva, akkor mi van az IPhonennal?
17/24 anonim válasza:
36%-os válaszaránnyal nem semmi...
18/24 Come back válasza:
Te meg mit keresel itt? Ki kérdezett? Minden hülye tudja, hogy a magyar nem bírja elviselni a másik igazát, ezért lepontozza, a trollokról nem is beszélve. Ráadásul múlt héten regisztráltam. Szóval kuss!
19/24 anonim válasza:
Én úgy 7 éve regeltem ide, inkább te mit keresel itt...
20/24 A kérdező kommentje:
come back te azt honnan veszed hogy pl az iphonerol azt gondolom nincs tularazva,az van leginkabb tularazva de ott minden keszulek.
2014. júl. 20. 06:56
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!