Apple ID feltörése?
Figyelt kérdés
Vettem egy Iphone 5-öt kéz alól de a srác akitől vettem nem emlékszik se a jelszójára se az id-jére. Nem tudom mi tévő legyek mert igy nem tudom beállítani mert az előző tulaj id-je kell. Van valami megoldás erre?2014. júl. 12. 16:43
1/5 anonim válasza:
" nem emlékszik se a jelszójára se az id-jére"
Magyarul lopta. lopott termék megvétele is büncselekmény
2/5 anonim válasza:
haha, hát így jártál, vettél egy lopott telefont. nagy kamu ez, hogy elfelejtette...ha valamit rendszeresen használunk, mert hát mégis csak le kellett valahogy tölteni az appokat...akkor azt nem felejtjük el. gondolom semmi adás-vételi írás...minek az...így legalább ha bármi oknál fogva nálad megtalálják, te leszel az elkövető. ha tiszta a lelkiismereted, beviszed a rendőrkapitányságra, megkérdezed, körözött-e, és megpróbálod felnyomni az illetőt...és akkor még talán feljelentést is tehetsz, bár valószínű mind1, mert úgysem fogják tőle behajtani a pénzt, amit fizettél neki.
3/5 A kérdező kommentje:
Nem lopott, a srác beteg és gyógyszereket is szed. Doboza, papírjai mindene nálam van biztos, hogy nem szerződéssel lopta egy mozgáskorlátozott... És rosszul írtam, az ID megvan csak a jelszó nincs és az e-mail amire küldhetnénk emlékeztetőt :s
2014. júl. 12. 17:10
5/5 anonim válasza:
vagy eszébejut vagy alaplapcsere, fizesse ki
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!