IPhone-osok! Az iPhone 4S nem lassú?
Jelenleg egy Samsung Galaxy S Advance-om van. Elegem van a Samsungokból is és az Androidól is, mindenképp váltani szeretnék.
iPhone 4S-t nézegettem, viszont annál még a az Advance-ba is több RAM van.
Mi a véleményetek ERRŐL a telefonról? Ha tehetném, 5S-t vennék, nyilván, de azt sajnos nem tudok.
OLYAN VÁLASZOKAT NEM KÉREK, KÖSZÖNÖM SZÉPEN, HOGY AZ IPHONE SZ@R, ENNYI PÉNZÉRT AKKOR MÁR INKÁBB EZT MEG AZT VEGYEK, STB.!!!
KONKRÉTAN AZ IPHONE 4S-RE VAGYOK KÍVÁNCSI, HOGY PÁR HÓNAP/ÉV MÚLTÁVAL HOGYAN MŰKÖDNEK.
Ha eleged van az androidból akkor nem muszáj iPhone-t venni. Ott van pl a Windows Phone.
Most még normálisan működik a telefon, de kb 2 évre tervezi egy ember a telefonját és addigra már kevés lesz. Nem fogja megkapni az iOs 9-et, csak a 8-at(az eddigi tapasztalatok alapján)
8 gigásat semmiképp ne vegyél. eleinte lehet elég lesz, de 2 hét, és az általad használt appok, zenék felkerülnek rá, és csak szívni fogsz vele, mert 1-2 GB-ot kell beosztani egyéb célokra.
windows phone-t annyira nem ajánlom...bár tény hogy olcsóbb, én lumia 1020-ra váltottam a fentebb említett 4S-emet, én is azért váltottam, mert kevés volt a 16 gigás iPhone, 32 gigásként meg az 1020 egy 20assal volt olcsóbb, mintha mondjuk vettem volna egy iPhone 5-öt...de iOS után nagy csalódás a rendszer...ez persze még változhat, de szerintem még mindig nem jött el az ideje...
Nem magánszemélyként vagyok a T-Mobile-nál, így olcsóbban tudok telefont venni.
Igazából semmi más nincs a telefonomon most sem, mint a képek, amiket készítek, illetve néhány app pluszban, amit letöltöttem. Zenét nem telefonon hallgatok. Netezésre sokat használom, illetve Facebook, e-mailek.
16 gigásat venném amúgy szívem szerint, de T-nél csak 8 gigás van. :( Nem nagyon találtam máshol sem 16 Gb-osat, normális áron. Ami pedig ráadás, hogy részletre szeretném venni.
Windows phone szóba sem jöhet, próbáltam már, de nekem nem jött be.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!