Kezdőoldal » Elektronikus eszközök » Mobiltelefonok » Ti mennyit hagytátok először...

Ti mennyit hagytátok először a töltőben a mobiltelefonotokat?

Figyelt kérdés
Nemrég vettem egy LG L70-et. Első feltöltésnél nem kapcsoltam ki, és nem hagytam sem 24, sem 12 órát. Másnap elég hamar lemerült, kb. 24 órát bírta úgy, hogy alig jártam rajta. Szerintetek az volt a baj, hogy először nem töltöttem eleget?

2014. júl. 3. 20:32
 1/5 anonim ***** válasza:
Nem. Ha hagytad feltoltodni 100%-ra az oke. Nem toltottel le valami appot, ami leszivja az akkut?
2014. júl. 3. 20:35
 2/5 A kérdező kommentje:
Nem, nem igazán.
2014. júl. 3. 20:48
 3/5 anonim ***** válasza:

pár éve mindegy meddig hagyod töltőn a vasat...ezért inkább többet legyen töltőn, mint kevesebbet. Ha itthon vagyok, napokig le sem veszem a töltőről, nem károsodik.

Nálad valószínű, hogy fut valami a háttérben..keress rá a feladatkezelőben, és az alkalmazásoknál töröld...

vagy.. kisérletképpen tedd repülőre, akkor meglátod mennyit csökken éjjel. lehet, hogy wifi megy, vagy bármi.

2014. júl. 3. 21:13
 4/5 A kérdező kommentje:
köszönöm :)
2014. júl. 3. 21:33
 5/5 anonim ***** válasza:
egész éjjel töltőn van, és 1 hétre simán elég.
2014. júl. 4. 02:53

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!