Hagytatok már el olyan tárgyat, ami több 10ezerbe került?
Pl: telefon, mp3, lánc stb.
Én tegnap hagytam el egy sony 595 telefont.:(
Csak még apám nem tudja. És kíváncsi vagyok, h csak én vagyok-e ilyen szerencsétlen!:(
Kort / nemet.
Igen, nagyon régen egy Nokia 3410-es amikor még 20 ezer forintba került. :D
Én elmondtam akkor anyámnak egy kicsit kiakadt de csak 2 napig kb. :D
Első válaszoló..kicsit furi.:S
A másodiknak mi dehogy??
Jellemzőbb hogy tönkretegyem őket, de volt hogy el is hagytam... Pl 18.szülinaomra kaptam egy nagyon szép, és nagyon drága karkötőt. Elmentünk kirándulni, kilátóra fel, nézelődtem, és valahogy leszakadt a karkötő egyenesen be a fák közé... három órán át sz*rakodtam, aztán feladtam.
a telefonjaim pedig mindig erőszakos halált halnak szegények... hol valami folyadékba fulladnak bele, hol székek esnek rájuk, néha csak natúrba találkoznak a földdel, a mostani például felforrt mert kintfelejtettem a napon... azóta csak igenigen ritkán hajlandó térerőt találni:) Mp3-lejátszót már nem is veszek. Azt már hagytam el. Plusz egyszer a pénztárcám is, tele iratokkal, de hálistennek visszakerült hozzám. viszont a pulcsikat már nem is számolom, szerintem legalább 50db-ot felejtettem ott valahol :)
Gyaa!:S
Kemény.:S
Tiszta ideg vagyok..minden bajom van! :(
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!