Kezdőoldal » Elektronikus eszközök » Egyéb kérdések » Hagytatok már el olyan tárgyat...

Hagytatok már el olyan tárgyat, ami több 10ezerbe került?

Figyelt kérdés

Pl: telefon, mp3, lánc stb.

Én tegnap hagytam el egy sony 595 telefont.:(

Csak még apám nem tudja. És kíváncsi vagyok, h csak én vagyok-e ilyen szerencsétlen!:(

Kort / nemet.

2010. szept. 7. 18:11
 1/8 anonim válasza:
nem!! én egyszer egy nap alatt hagytam el a telefonom, a fényképezőgépem! és a pénztárcám, plusz meg is büntettek :) ez a durva :)
2010. szept. 7. 18:16
 2/8 anonim válasza:
Dehogy!
2010. szept. 7. 18:18
 3/8 anonim ***** válasza:

Igen, nagyon régen egy Nokia 3410-es amikor még 20 ezer forintba került. :D

Én elmondtam akkor anyámnak egy kicsit kiakadt de csak 2 napig kb. :D

2010. szept. 7. 18:20
 4/8 A kérdező kommentje:

Első válaszoló..kicsit furi.:S

A másodiknak mi dehogy??

2010. szept. 7. 18:22
 5/8 anonim válasza:

Jellemzőbb hogy tönkretegyem őket, de volt hogy el is hagytam... Pl 18.szülinaomra kaptam egy nagyon szép, és nagyon drága karkötőt. Elmentünk kirándulni, kilátóra fel, nézelődtem, és valahogy leszakadt a karkötő egyenesen be a fák közé... három órán át sz*rakodtam, aztán feladtam.

a telefonjaim pedig mindig erőszakos halált halnak szegények... hol valami folyadékba fulladnak bele, hol székek esnek rájuk, néha csak natúrba találkoznak a földdel, a mostani például felforrt mert kintfelejtettem a napon... azóta csak igenigen ritkán hajlandó térerőt találni:) Mp3-lejátszót már nem is veszek. Azt már hagytam el. Plusz egyszer a pénztárcám is, tele iratokkal, de hálistennek visszakerült hozzám. viszont a pulcsikat már nem is számolom, szerintem legalább 50db-ot felejtettem ott valahol :)

2010. szept. 7. 18:29
 6/8 anonim válasza:
jahm 19L
2010. szept. 7. 18:29
 7/8 anonim válasza:
pedig nem hazudtam :) az a nap adta
2010. szept. 7. 19:00
 8/8 A kérdező kommentje:

Gyaa!:S

Kemény.:S

Tiszta ideg vagyok..minden bajom van! :(

2010. szept. 7. 19:49

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!