Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Szerintetek csak azért tette, mert be volt csípve? És ti hagytátok volna a helyemben? 15L
Kb 3 hete voltam a legjobb barátnőm szülinapi buliján, nem voltunk nagyon sokan, kb 10 személy, és volt ott 2 fiú, a barátnőm unokatesói, mindkettőt ismerem nagyon jól. Aztán kb 2 fele, egy másik barátnőmmel kimentünk, mert kicsit rosszul éreztem magam(nem azért, mert ittam,hanem mindent ettem összevissza, és a torta nem esett jól) Kijött ez a 2 fiú is, és a nagyobbik elhívta a barátnőmet, és a 17 éves pedig engem sétálni, a kertben. El indultunk, sokat beszélgettünk, mindenféléről, suliról is, meg mikor mi jutott eszünkbe, és aztán kb fél óra után mondtam hogy vissza kéne már menni, és akkor ő meg akart csókolni. De viszont én nem engedtem, kérdezte h miért, és mondtamh még korai...Azért nem engedtem, mert nem tudtam, hogy most komolyan gondolja,és tetszek neki, vagy csak be volt csípve..Ezután megpuszilt, és visszamentünk.
Az lenne a kérdésem, hogy szerintetek miért csinálta?Most nem tudom komolyan tetszettem neki, vagy csak szórakozott, és más lánnyal is épp ezt megtette volna. Ti engedtétek volna a helyemben? 15L
(kérlek értelmes válaszokat adjatok)
Végre egy 15 éves, akinek van tartása... Szerintem jól csináltad, ha érdeklődik a bulin kívül is, akkor komoly, ha nem, akkor bárki mással is ezt tette volna a hangulat miatt.
20L
ez ki fog derülni abból, hogy keres-e még. de mindenképp jól tetted.
29/n
Ügyes voltál!
A mai kis ribik biztos hagyták volna magukat elsőre....
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!