Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hagytatok már el valakit, azért mert igénytelenné vált? (külsőre gondolok)
Egyik fiu haverom azért hagyta el a barátnőjét,mert elhízott és nem is akart ellene tenni.Meg elvileg igénytelen lett minden más téren is,a külsejével kapcsolatban.
Én azért nem hagynám el a párom,de Ő válktoztatna is.
Nem velem történt ilyesmi, csak érdekel. Ezért sem írtam konkrétumot. De teljesen mindegy, miért válik igénytelenné, arra vagyok kíváncsi, hogy ha megtörténik, mellette maradtok-e vagy elhagyjátok.
Pl. gyakori eset, ha egy pár évek óta együtt van, már nem fordítanak akkora hangsúlyt a külsőre, mint a kapcsolat elején.
igen,ebben igazad van.....én is elhagynám ilyen helyzetben,ez természetes....
Tiszteljen meg már annyival,hogy ad magára,és persze a saját érdeke is mindenkinek,nem a legfontosabb,de manapság már nagyon fontos a megjelenés,az igényesség meg aztán alapvető dolog
Még nem volt velem ilyen.
De ha lenne akk bíztos h elhagynám..
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!