Kezdőoldal » Elektronikus eszközök » Mobiltelefonok » Merjem egyedül frissíteni a...

Frenkiqp kérdése:

Merjem egyedül frissíteni a Sony Xperia M2 telefonom androidját 4.3 ról 4.4 re?

Figyelt kérdés
Helló!Van erős 1 hónapja egy Sony Xpera M2-m.És Kiirja hogy uj frissités érkezett rá.Rádugom a gépre és a Sony PC Companion 2.1 felajánlja hogy frissiti nekem az android.Merjem ezt megcsinálni egyedül?Van benne kockázat hogy elromlik a teló vagy valami?

2014. jún. 30. 11:52
1 2
 11/19 anonim ***** válasza:
Nézd csak kérdező, figyelmedbe ajánlom: [link]
2014. júl. 2. 19:58
 12/19 A kérdező kommentje:
Nem tudom utolsó válaszoló hogy hülyének nézel e de pont onnan csináltam....Kicsit nagy arcod van.
2014. júl. 2. 20:07
 13/19 anonim ***** válasza:
Kérdező, te meg egy jó nagy BUNKÓ vagy!! TE AZT ÍRTAD HOGY 4.3-ról, 4.4-re SZERTENÉD FRISSÍTENI, AZÉRT LINKELTEM BE AZ AZ ÁTKOZOTT OLDALT, HOGY LÁSD,
2014. júl. 2. 21:27
 14/19 anonim ***** válasza:
NINCS, 4.4!!!. Mielőtt írsz, először kérdezd meg, mért linkeltem be neked. A valóságba nem lehetsz egy jó természetű lény. -_-"
2014. júl. 2. 21:29
 15/19 anonim ***** válasza:

Még mindig ugyan az a válaszoló vagyok!

Meg ez a mondatod végett is linkeltem az oldalt, hogy lásd nincs 4.4.

"Frissitettem de nem kapott a telefonom 4.4 es verziót"

"Nem tudom utolsó válaszoló hogy hülyének nézel e de pont onnan csináltam"

Ha innen csináltad, akkor mi az oka hogy nem láttad, ami kicsit lejjeb van? Ott áll 'feketén' hogy 4.3 a legújabb verzió. Én nem vagyok "Bunkó", de te vak meg hülye vagy az biztos, meg szólj ha nem kell segíteni!! Mélyen gondolkodj el magadba!!!!

2014. júl. 2. 21:38
 16/19 A kérdező kommentje:
Már márciusba ki lett adva a 4.4 es KitKat android.A telefonom is az Update centerbe azt irta hogy 4.4 KitKat elérhető.És alapból 4.3 as android van rajta.Frissítés után semmi nem történt.
2014. júl. 3. 11:05
 17/19 anonim ***** válasza:

Barátom, nézd már meg azt a szar oldalt amit linkeltem! Valamit rosszul olvastál, de nagyon. Kérlek ne értetlenkedj, ha azon az oldalon 4.3 van írva, akkor 4.3 van még csak rá, és ezt nem én találtam ki! Amugy meg ott írja a lap alján, hogy Júliusban jön a 4.4, annak az oldalnak olvasd már át minden betűjét, 3-4 perc az egész! o_O

Ha kiadta volna a 4.4-et, akkor már az oldalra is az lenne írva, amiánt kiadnak egy új szoftvert, frissítik az oldalt.

Azért mondtam hogy a Service programmal rakd újra a telót, hogy ilyeneket ne írjon ki, jó az írja hogy a legújabb szofter van rajta, de ott van a "telepítés" gom, a készülékén hibát észlel akkor telepítse újra, kérde mért nem csináltad meg?

Úgy látom amit mond az ember, nem fogod fel, és még éertető volt, tudom kezdő vagy a dologban, de ez az értetlenkedés már kicsit ciki!

2014. júl. 3. 12:13
 18/19 anonim ***** válasza:
Eszembe jutott valami, csinálj arról az update centerről egy képernyő mentést, bekapcs gomb + hangerő gomb egyszeri lenyomásával, és töltsd fel valahova, hagy lássam én is, íg könnyeb lessz megoldani a gondodat, ah akrod hogy elsimítsuk az ügyet akkor ezt tedd meg nekem, 2 perces munka. ;)
2014. júl. 3. 12:18
 19/19 anonim válasza:
Nekem is Xperia M2-m van. Augusztus 18-án adták ki az Xperia M2-kre a KitKat-ot, és ráadásul Magyarországon még mindig nem elérhető. Én a Telenornál vettem a telómat, az még nem írja, hogy lenne frissítés.
2014. aug. 29. 14:49
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!