Huawei ascend p6 vagy Sony xperia sp? Nekem mind a kettő nagyon tetszik. A P6-nál egyedül a kijelzőtől félek hogy nem gorilla glass-os, ezért félek ha leejtem akkor betörik a kijelzője egyből.
Szia! Én is Huawei Ascend p6- ban gondolkozom, és bár eleinte én is gyanakvóbb voltam, de a tesztek és a vélemények meggyőztek. Az Xperia sp szerintem egy más kategória, és a Sony telefonokban én nem is bízom meg. Nekem az Sp nem konkurencia az Ascend p6-tal szemben, teljesen egyértelmű, melyik magasabb színvonalú.
Bár az tény, hogy a Huawei mobilok nem olyan bombabiztosak mint a nokiák mondjuk. De ha állandóan tokban tartod (nem szilikon, ami csak a hátulján van, hanem rendes, ami a képernyőt is védi) akkor nem lehet baj.
Srácok, én tesztek halmazát olvastam el, a júliusi SP vásárlás előtt. Hát amikor a mobilarena lehozta az Xperia SP tesztjét, megleptem, hogy a világ legerősebb széria gyártott 2 magos processzora van a kicsikében, és a 4 magos processzorát a P6 nak és úgy mindenét, szarrá vágja, de komolyan :D dupla annyi pontot kapott minden alkatrésze, minden benchmark programban... a GPU-ja 3x erősebb, a procija 2x.. pedig csak 2 magos :D
Így vegyetek P6-t.....
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!