Merjem egyedül frissíteni a Sony Xperia M2 telefonom androidját 4.3 ról 4.4 re?
"hogy az előző verzióból visszamaradó mindenféle szemét is biztos eltűnjön mert időnként tudnak ezek zavart okozni."
Csak általánosba mondom, hogy ez nem töröl olyan fájlokat, amik az előző szoftverből maradtak fenn. Az tény, ho gy az utólag telepített alkalmazások "darabkáit törli, illetve, üzeneteket, stb... de ezek nem okoznak gondot, csak ami az előző szoftverből fenmaradt fájl, ami a szoftver működését segítí. Ezt tapasztalatból mondom, nem okoskodni akarok, nekem is Xperiám van, és vol olyan gondom, hogy frissítettem, pc c-vel és kicsit bajos volt a szoft.
Kérdező, ha megfogadod a tanácsomat, akkor így csinálod: Először frissísd PC Companionnal, ha ez megvan, akkor töltsd le a SUS-t (hivatalos gyári progi, kicsit másabb mint a PCc, de nem ugyan azt csinálja) LINK: [link]
és ezzel a progival húzd újra teljesen a telefont. Amik személyes fájlok vannak a belső tárhelyen, illetve SD kártyán, azokat nem törli a program.
Tudom kicsit bonyolult, de 10x olvasd el és nem lessz annyira kínai. Sok szerencsét hozzá! ;)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!