IPhone 5S vagy Lumia 925?
Telefon vásárlás előtt állok, egy iPhone 4S-ről váltanék. Az iPhone-ban erősebb SoC van, és nagyon tetszenek az olyan pluszok mint az ujjlenyomat olvasó.
Másfelől viszont megtetszett a Windows Phone, főleg a 8.1, szerintem marha jóra sikeredett. Lumia 930-on is gondolkoztam aminek a hardvere felveszi a versenyt az iPhone-éval, de az 5' kijelző már nagyon nagy nekem. Tudom, tudom, nem a SoC a legfontosabb, de két remekül optimalizált rendszerről van szó, szóval szerintem nyugodtan bele lehet keverni a kérdésbe a hardvert.
Ti melyiket vennétek?
Ha lehet, indokoljátok is meg kérlek!
Előre is köszönöm!
Nekem már most 8.1 fut a telefonomon.
Míg a wp-sek több alkalmazásról álmodoznak (se), addig a lagdroidosok arról, hogy egy napig kibírja a telefon fagyás nélkül.
Ha kicsit is képben lennél # 10, akkor tudnád, hogy minden WP8-as telefon (igen, még a 2012-es Lumia 820 és 920 is) megkapja a 8.1-es frissítés heteken belül.
Hiába nem látják egyesek a fától az erdőt, nem véletlen az, hogy egyre népszerűbbek és egyre kelendőbbek a WP-s telefonok.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!