Elhagytam az iPhone-on külföldön. Mit tehetek?
Lemerült a telefonom egy romániai kirándulás során és a szállodai szobában felejtettem. A szálloda állitása szerint, ott nem találtak semmit.
Mit tehetek ezügybe ? Le lehet tiltani valahogy ? Van rá mód hogy megtudjam hol van ? Jelzár kod volt rajta. Igy is feltörhetik ?
Ui.: azóta az appstorba sem enged belépni itthonrol és az emailemre nem küld uj jelszot sem, ha megigénylem.
Le lehet tiltatni. Ahol vetted, odamész és letiltatod.
Amúgy hogy a p#csába lehet otthagyni egy szállodában a telefonod? :DD
Ha ios 7.1-nél régebbi akkor feltörhetik.
Tudtommal csak akkor tudod megtudni hogy hol van ha felraktad a findmyiphone nevű alkalmazást és bejelentkeztél rajta. Azzal ki is irathatsz üzenetet a telóra hogy hívj fel meg ilyesmi.
Elhagyott telefonnak semmi köze ahoz hogy appstore-ba nem tudsz belépni.
USA-bol rendeltem, szoval ezért bajos ez az IMIE tiltás.
Több napot voltam, lemerült és elfelejtkeztem rola.
Findmyphone nem volt rajta de a iPadon igen. A doboza nincs meg ezért nem tudom az imei számot amivel lehetne használni a findmyphonet. Apple id be meg mivel nem enged be, igy nem tudom lekövetni az id-mel használt készülékeket ( ahol talán megnézhetném az imei-t)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!