Kezdőoldal » Elektronikus eszközök » Mobiltelefonok » Segítség! Elhagytam az Iphone...

Segítség! Elhagytam az Iphone 4-esem, amit nemolyan rég kaptam, de anyukám nemtudja!?

Figyelt kérdés

Segítsetek! Nemvagyunk olyan gazdagok hogy akármikor vegyünk egy Iphone-t! Hogy találhatnám meg?

13/F

2013. márc. 1. 20:37
 1/10 anonim ***** válasza:
81%

A Szolgáltató baxik megkeresni, mert rendőrségi utasításra keresnek csak, a rendőrség meg baxni fog megkeresni, mert van jobb dolga is.Azért bejelentheted, hogy eltűnt a telefonod, vagy bemehetsz kézenfogva anyuval-apuval a szolgáltatóhoz és le is tiltathatod a telót, mert az iPhone tipikusan nem az a mobil, amit a legtöbb megtaláló vissza szokott szolgáltatni a tulajnak.

A szüleidnek mihamarabb mondd meg, és ne csodálkozz 2-3 salleren, meg szobafogságon, mert ha már kisírtál magadnak egy 100+ ezres telót, akkor illet volna ezer szemmel figyelni és vigyázni rá...

2013. márc. 1. 20:40
 2/10 anonim ***** válasza:
71%
Írj egy megható fogalmazást, hátha a GyK-sok összedobnak neked egyre!
2013. márc. 1. 20:46
 3/10 anonim ***** válasza:
80%

Ez bizony így van. Az egyenes út mindig járhatóbb. Ha megmondod max 2-3 sallert kapsz. Ha nem mondod meg akkor is ki fog derülni ugyebár és akkor már a meg nem mondásért is járni fog a jutalom. ( bónusz saller )

Ha be volt állítva a telefonon a keresés vagy a barátok app akkor azokkal próbálkozhatsz megnézni hogy hol van a telefon, de ahhoz hogy működjön még néhány feltételnek teljesulnie kell.

Rendőrségnek ne azt mond hogy elhagytad hanem azt hogy ellopták, kizsebelték. Így ha szerencséd van akkor lépnek valamit mert elég nagy összegről van szó.

Végül pedig: a 2 szemedet mindig rajta kellett volna tartanod, gondolom a szüleid kemény munkával keresték meg a rávalót.

2013. márc. 1. 20:47
 4/10 anonim ***** válasza:
68%

Kérdező: ebben az esetben természetesen jelentve van a kérdés a modok fele, akik valszeg törölni fogják.

( remelem van iphoneod es hamarosan elhagyod )

2013. márc. 1. 20:49
 5/10 anonim ***** válasza:
Ha bekapcsoltad a Find My Phone opciót, akkor irány az iCloud: [link] és megmutatja hol van (hacsak még nem törölték vissza alapállapotra)
2013. márc. 2. 01:26
 6/10 anonim ***** válasza:
iPhone 4?Ilyen korodra max egy xperia tipo!Ha szülő lennék.Ezek után is csak egy Nokia 1600!
2013. márc. 2. 09:43
 7/10 A kérdező kommentje:
Utolsó válaszoló: már írtam mi a helyzet,kamu,bizonyos okokból..
2013. márc. 2. 14:31
 8/10 anonim ***** válasza:
Most mi van?
2013. márc. 3. 22:32
 9/10 anonim ***** válasza:
Semmi, kiírt egy kamu kérdést, aztán aki megpróbált valami okosat mondani neki, azt jól lepontozta, az van.Hülyegyereknek nincs jobb dolga...
2013. márc. 3. 22:54
 10/10 A kérdező kommentje:
Nempontoztam senkit!
2013. márc. 6. 16:42

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!