Akkumulátor probléma vagy csak én vagyok hülye hozzá?
Sziasztok!
Adott egy Nokia Lumia 820 , egy hete vettem akkor nagyon jól szuperált, első feltöltésnél az akksi "élettartama" előreláthatólag : 1 nap 17 óra volt. Aztán utána feltöltöttem és 7 óra volt, ami még furább,hogy a mostani töltés után pedig már 4 órát ír!
Mi lehet a probléma? (Takarékos üzemmód: ON )
Első körben csinálj egy soft resetet (nyomd a hangerő le+bekapcs gombot 10 mp-ig) rajta, hátha egy beragadt alkalmazás szívja az akksit ennyire.
Amennyiben újonnan vetted, nem kell aggódni. Kell neki egy pár töltési ciklus, mire beáll. Viszont ha nem muszáj, ne nagyon menj 20% töltöttség alá, tehát ne merítsd le csutkára, azt nem szereti.
Az akksi "élettartalma" pedig erősen függ a használattól is.
Szia!
Keress rá: Hogyan növelhető a telefon akkumulátorának élettartama? Ebben találsz hasznos infót arról is hogyan érdemes tölteni ill., hogy mivel tudsz energiát spórolni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!