Nektek volt már ilyen? Mi a megoldás rá?
A telefonom Samsung galaxy ace S5830i.
1 éve és kb 3 hónapja van meg. Eddig nem csinált semmi olyat amire én nem kértem. De ezen a héten eldöntötte hogy ő akkor is kikapcsol 60% környékén, közli hogy akku feszültség alacsony és esélyem nincs reagálni rá. Kikapcsol és pont. Ha visszakapcsolom 1 vagy 2% van és utána újfent kikapcsol. Ilyenkor mit kéne tenni? Szoftverfrissítés?
ugyanez a gondom...egy év után egyszercsak 60%-on kikapcsolt..és csak úgy lehet bekapcsolásra bírni, ha töltőre teszem...
azt a tanácsot kaptam, hogy akksicsere....nos ugyanez megtörtént másik akksival is..
aztán a zindexen tanácsolták, hogy csináljak egy herd resetet...adtam neki rendesen, nem kíméltem minden-mindegy alapon...
...minden adatom elveszett, de most újból működik a régi akksival...
ha nem kapcsolom be a wifit, nem beszélek, nem csinálok semmit akkor 3 napig bírja...
ha wifi, beszélgetés, stb, akkor mint régen, reggeltől estig bírja, aztán töltő...
egy próbát megér...a teló túléli, nyugi.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!