Galaxy s4, vagy Lg G2?
Nyáron elmegyek dolgozni,és szeretnék venni egy új telefont.Ez a 2,ami árban (100k) megfelelő lenne.
Melyiket válaszam?Mert hardverben,kijelzőben durván megegyezik a 2 készülék,de a samsung ip67-es minősítéssel rsndelkezik,ami nekem igen lényeges :)
Viszont az Lg-nél nagyon tetszenek a hátlapi gombok,és az extra szoftverek,pl.:knock on.
Szerintetek melyik lenne jó?Tapasztalatokra lennék főleg kíváncsi.
Hülyeség, megbízható cuccokat gyárt, csak épp szoftveresen meg pár egyéb módon hulladék a telefonjuk.
LG G2 mindenképp jobb, hardveresen, szoftveresen, kijelzőben, mindenben.
"Mert hardverben,kijelzőben durván megegyezik a 2 készülék,de a samsung ip67-es minősítéssel rsndelkezik"
3-ból 3 téves infó. Hardveresen is nagyon különböző LG G2 javára (az más kérdés, hogy még az S4 sem számít gyengének), kijelzőben egy AMOLED és egy IPS között már megint csak hatalmas a különbség, és az S4 semmilyen IP minősítéssel nem rendelkezik.
Ú,most látom,hogy elírtam,én az s4 active-ra gondoltam,nem a sima s4-re.
Amúgy köszönöm mindenkinek a válaszokat.
Teljesítményre,meg azért írtam,hogy durván ugyan az,mertugye az s4A-ban snapdragon 600 soc van,ami 4 mag 1.9gHz,a g2-ben snapi 800,ami 2,2gHz.Mindkettő 2 gb ram.
Ennél a teljesítménynél meg már igazán mindegy.
"s4A-ban snapdragon 600 soc van,ami 4 mag 1.9gHz,a g2-ben snapi 800,ami 2,2gHz"
Ez az, hogy egyikbe Snapdragon 600 van, a másikba 800.
1,5-2x erősebb a 800, ami azért elég jelentős különbség.
Igaz, hogy a 600 is elég erős még, de én a jobbat venném, pláne, ha ugyanannyiba kerül (meg pláne, hogy a Samsung még Snapdragon 800 mellett is képes akadni, nemhogy 600 mellett).
S4 Active-ot csak akkor válaszd, ha nagyon fontos az IP67, egyéb esetben jobb az LG.
Sony xperia, aztán LG2..
talán az LG2 a hátlapi gombok miatt jópofa.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!