Melyik a jobb telo?
Avast-ot mégis minek?
Többire meg igazából akármelyik telefon jó, csak nézd meg melyiknek jobb a kamerája.
S4 mini vagy G2 mini
Lg-nek nagyon jó aksija
A többi már öreg sz*r
Igaz, hogy az SGS3 már nem mai darab, de azért még mindig jobb, mint a másik két Androidos:
SGS3 LTE:
- 720p-s kijelző, 300 feletti PPI szám előny
- 2 GB RAM előny
- a SoC már nem a legújabb, a Cortex A9-es magok elavultak, de 4 ilyen gyengébb mag még nagyjából felér a másik két telefon 2 erősebb, krait magjával
Én iPhone 4S-t nem vennék, nekem túl kicsi a kijelzője, meg nem jön be annyira az iOS, de ezek szubjektív dolgok.
Igen, kint van az S5, és?
Én is azt venném, ha 200 ezerért vennék telefont (pontosabban Samsung-ot soha sem vennék, de most ettől tekintsünk el), de egy S5 árából 3 Galaxy S3-at veszel.
És csak azért, mert 2 generácóval régebbi, még nem feltétlen szar.
Nem 1080p-s a kijelzője, "csak" 720p-s, de az is elég szép, pláne ennyi pénzért. Nincs benne Snapdragon 801, csak egy sokkal gyengébb Exynos, de 1) olcsóbb, 2) kevesebb pixelt kell megmozgatni 3) a szoftverek amúgy is lassabban fejlődnek, mint a hardverek, az S5 mondhatni felelegesen olyan erős, mert semmi sem használja ki.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!