Tökmindeggy kérdése:
Samsung galaxy mini 2 semmit nem birok letörölni mi az oka?
Figyelt kérdés
Úgy értem hogy ha valamit le törlök az el tünik meg minden de ha a készülék ujra indul akkor ugyan úgy rajta van!
rácsatlakoztam pc re le formáztam aztán szintén minden meg maradt!
de ugyan ez van ha valamit rá rakok ujraindulás után eltűnik!!
2014. máj. 30. 12:55
1/6 anonim válasza:
szoftver hiba valószínű...de probáld meg gyári adatokra visszaállítani
2/6 A kérdező kommentje:
semmit sem csinál ha gyárira akarom visszaállítani szintén ujraindulás után minden visszajön
2014. máj. 30. 13:12
3/6 A kérdező kommentje:
de még szervizben sem csinálták meg mert erre már nem érvényes a garanciám!
vagyis kb az én hibám hogy sz@r a telefon
2014. máj. 30. 13:13
4/6 A kérdező kommentje:
azt mondták hogy valami app a telón csinálhatja ezt!
de kitörlök bármit akkor sem lessz jó...
2014. máj. 30. 13:14
5/6 anonim válasza:
Az egész operációs rendszert kellene ujrainstalálni. Vagy vírus lehet a mobilodon. Amúgy a törlés folyamata bármely elektronikus eszközön a következő: amikor kitörölsz egy filet tulajdonképpen nem tűnik el az eszközről, csak a program megjelöli hogy nem szabad olvasni. Vagyis ugyanúgy ott marad csak Te nem látod. Erre van is egy program, amivel vissza lehet állítani a már törölt adatokat. Ez miatt szokták a kényes információkat speciális több lépcsős módszerrel törölni. Vagyis felülírják az egész merevlemezt és ezt többször egymás után. Addig míg a törlendő adatok megsemmisülnek. A gondod szoftwares. Az egész rendszert kellene cserélned. Ha ez sem segít akkor új mobil.
6/6 A kérdező kommentje:
Értem köszi a választ!
2014. jún. 3. 09:48
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!