40 Maximum 45 ezer forintért mi a legjobb telefon amit meglehet venni a telenornál?
Figyelt kérdés
Én az lg optimus l7 II néztem ki van ennél jobb 40-45 ezer forintért?2014. máj. 28. 12:44
1/7 A kérdező kommentje:
Csak a telenornál érdekel!
2014. máj. 28. 12:44
2/7 anonim válasza:
Szinte az összes telefont meg lehet venni Telenornál 45k alatt csak kell hozzá havi 20 ezres előfizetés.
Optimus L7 II meg egy hulladék.
3/7 A kérdező kommentje:
Mert ? akkor mit ajánlanál 40-45 ezer forintért? amin nem hulladék? és nem előfizetéses?
2014. máj. 28. 13:35
4/7 anonim válasza:
Nokia lumia 520..ha a Játékok is érdekelnek akkor 525..
6/7 A kérdező kommentje:
igen sajnos nincs szerintem azért is a legjobb a lg optimus l7 II nem? vagy van jobb még mindég várom a kommenteket és nem windows phone kell!
hanem android
2014. máj. 28. 18:36
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!