Milyen telefon lenne a legjobb választás?
Amire szükségem lenne:
kb, 20 zeném van ezeknek ott a memkártya, képeket tudjak csinálni de nem szemcséset, ehhez is memória kártya.
Kijelző mérete nagyobb legyen mint a galaxy y-é
alkalmazások: facebook messenger, jelly bean billentyűzet, cool reader. ezek a minimumaim, szóval nem Iphone meg galaxy s érdekel
jah és a 10-17ezer forintops kategóriában legyen mert nem akarok és nem is tudok 25 meg 40 meg nem hány ezer forintot kiadni.
jah, a másik fő szempont ANDROIDOS legyen
Hát nem tudom mit vársz ennyi pénztől.
Egy biztos ha ilyen áron akarsz telefont venni rögtön megutálod.
Galaxy acet én nem ajánlom,azzal is csak szívnál.
Válasz most, érintős buta telefon kell? akkor egy lg t385 vagy hasonló. Vagy a komolyabb kell akkor egy firefox os-es alacatel one tuch fire.
De leharcolt használt telefont is lehet ebben az árban találni de,az az esztétikára megy.
Vagy nézz meg egy sony x10 mini prot. De ez is használt lesz :/
Ami viszont halálosan komoly, hogy ilyen kaliberű telefonokon nem fogsz művészi képeket készíteni.
Van még olyan hogy samsung poket neo és társai.
Az jellybean-es :D Csak nem tudom árban hogy áll.
De az a firefox os-es is jobb attól vagy egyenértékű gyorsaság szempontból.
Ennyiért már galaxy s-t is tudsz venni aránylag jó állapotban vagy htc desire s/hd-t.
Egy galaxy y-ért 5 az teljesen reális, a pocket neo-ért viszont sok a 25.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!