A négy telefon közül melyik a legjobb ár/érték arányban?
Figyelt kérdés
LG Optimus F6
LG Optimus L7 II
Sony Xperia L
Sony Xperia M
Nem vagyok nagy telefonszakértő, így a tanácsotokra és tapasztalatotokra vagyok kíváncsi.
Köszönöm szépen a segítségeteket! :)
#mobil #mobiltelefon #telefon #LG #Sony #LG Optimus #Sony Xperia #Sony Xperia L #Sony Xperia M #LG Optimus F6
2014. máj. 20. 22:30
1/5 anonim válasza:
Nekem xperia L van, de ezek közül mind jó, talán azért jobb az xperia L, mert nagyon szép képeket csinál (8 megapixel)
2/5 anonim válasza:
L vagy F6 mert Abban már LTE is van
3/5 anonim válasza:
Egy feltőtőkártyás mobilnet sebbesség csökentése után a 4-dik generációs mikrohullámú "LTE" sem fog sokat érni :)
Persze csak akkor ha feltőltőkártyás lesz és kapsz mondjuk 100MB adatforgalmat mellé majd pl a telenornál 16kb/s-ra lecsökentik. :)
4G lefedezettség nem sok helyen van még.
4/5 anonim válasza:
Optimsu F6.
Legszebb kijelző (IPS és a PPI-je is a legmagasabb), legnagyobb aksi, LTE, és KitKat.
Kb minden mellette szól, kivéve a ronda kinézet (mind külsőleg, mind szoftveres téren).
5/5 A kérdező kommentje:
hmm, köszönöm a segítséget:)
2014. máj. 22. 18:34
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!