Kezdőoldal » Elektronikus eszközök » Mobiltelefonok » Sony xperia SP vs. Sony...

Sony xperia SP vs. Sony xperia M2?

Figyelt kérdés
Egy nagyon erdekes kerdes, mert szinte majdnem megegyeznek, de meg se tudok donteni (nem erdekel a penz,hogy melyik olcsobb meg dragabb, se mas telefonok!!!). Ez a ket telefon kozott valaki irja mar le hogy melyik a jobb valasztos es miert, mert nem tudom sehogy se eldonteni. Az m2 fejletebb szebb , kameraja megis roszabb elvileg meg csak qHD az SP pedig HD. szerintetek?

2014. máj. 27. 22:02
1 2
 11/19 anonim ***** válasza:
Mert kicsit kisebb a kijelzője.
2014. máj. 29. 22:05
 12/19 TommyM2 válasza:

Én döntöttem , két hét múlva az M2-t fogom megvenni sok rágódás után.Nagyobb kijelző fejlettebb hardver , kamera ugyanaz.ennyi röviden.Ja meg ez segitett dönteni , első tulajdonság az M2-é a vs után pedig az SP tulajdonsága ezzel szemben :

A lot faster CPU clock

speed

4 x 1.2 GHz vs 2 x 1.7 GHz 41.18% faster CPU clock speed

Somewhat bigger screen

size

4.8 " vs 4.6 " 4.35% bigger screen size. The bigger the screen

size is, the better the user experience.

148 g vs 155 g 7 g lighter

Thinner 8.6 mm vs 10 mm 1.40 mm thinner

Has continuous autofocus

when recording movies

Yes vs No When recording movies they stay focussed and

sharp.

Has a serial shot mode Yes vs No You can shoot multiple pictures in a row.

Supports ANT+ Yes vs No ANT+ is a wireless protocol similar to

Bluetooth Smart, and is very power efficient. It

is mainly used for fitness monitoring devices

such as heart rate monitors and cadence

sensors to connect to other devices, eg. sports

watches, smartphones and cycling computers.

Has manual ISO Yes vs No This allows to manually set the ISO level.

A little less body volume 85 cm³ vs 87.63 cm³ 3.09% less body volume

Android 4.3 Jelly Bean (API

level 18)

Yes vs No Top 4 Reasons for Android 4.3 Jelly Bean (API

level 18)

Supports 4K resolution Yes vs No Allows you to view in ultra-high definition.

Plays Adobe Flash Yes vs No Adobe Flash with video and sound is supported

in the device's browser.

Supports OpenGL ES 3.0,

allowing for improved

game graphics

Yes vs No

Is a multi-user system Yes vs No

2014. júl. 2. 01:30
 13/19 anonim válasza:

Hozd ki nyugodtan az M2-őt, nem fogsz benne csalódni. ;) Én is nagyon sokat tanakodtam rajta, de eddig nem bántam meg. (remélem ezután sem fogom.) :) Volt a kezemben SP is, de az nem volt annyira szimpi, mint az M2. Barátnőmnek van, sokat fagy, nekem is a kezemben laggolt, pedig csak egy fényképet szerettem volna lőni vele.

Szóval nekem bejön ez az okoska.

Írj priviben, ha érdekel valami a mobillal kapcsolatban, válaszolok szívesen. ;)

2014. júl. 8. 07:55
 14/19 anonim ***** válasza:
Sp- n sem akadozik a 4.3. Sőt pont hogy a 4.1 szaggatott nekem, ez meg gyors. Mondjuk nekem a javított 4.3 van.
2014. júl. 16. 20:33
 15/19 Hawk15 válasza:
Érdekes:D Nekem is pont idolom van (igazából volt, mert tönkrement a kijelző és betört az üveg. bevittem a szervizbe és kiderült, hogy drágább a javítás mint a telefon újonan)és pont ez a két telefon között vacilálok. Illetve nálam szóba jön még az xperia c is. arról esetleg valaki tudna mondani egy kis személyes tapasztalatot?:)
2014. júl. 18. 22:22
 16/19 anonim ***** válasza:
nyilván m2 :))
2014. júl. 26. 14:34
 17/19 anonim ***** válasza:

már nem azért de az idol-hoz képes miért lett volna visszalépés az sp? az hogy az idol-ban nagyobb a kijelző és ezért jobb enyhén szólva is hülyeség... meg úgy all-in mindenbe veri az sp az idol-t. az meg hogy szaggat... lehet hogy nem kéne ennyit pislogni használat közben vagy nem tudom... amúgy teljesítményben kb egy az sp és az m2, mert az sp 2db 1,7ghz-es maggal dolgozik, az m2 meg 4 maggal dolgozik, de kisebb, 1,2ghz-es órajelen, ami kb ugyanazt a teljesítményt hozza, viszont az m2 jobban megéri mert fiatalabb és nagyobb esélye van 1 szoftverfrissítéssel többet kapni. ja és ráadásul mivel az m2-nek kisebb a képernyőfelbontása valamivel még gyorsabb is mint az sp, persze csúnyább kép lesz az eredmény, de könyörgöm, még így is 518400 pixelt tartunk a kezünkben (ami egyébként pont annyi mint az idol esetében). a mindennapok során nem lehet észrevenni.

meg most nézem... az idol az egyik legnépszerűbb hardver teszten elért 6500 pontot míg az sp 17000-ret, az m2 pedig 18000-ret... hagyjuk már... olyanok beszélnek itt ezekről akik nem is értenek hozzá...

2014. aug. 18. 18:23
 18/19 anonim válasza:
Nem tudom melyik alkalmazásra gondoltál, szerintem az Antutu Benchmark nevű program, mert általában ezzel tesztelik. Annyit tennék hozzá hogy az SP nem hogy az M2-től de a Z-től is jobb teljesítményt nyújt! Nem arra céloztam hogy az SP jobb Z-től mert hardveresen természetesen a Z erősebb, viszont teljesítményben az SP jobb, ezt bizonyítja az Antutu ha már teszt-ről van szó.
2014. okt. 5. 00:02
 19/19 anonim válasza:
Ha valakit érdekel Antutu-val hogyan nyeri meg a versenyt az SP a Z ellen itt megtalálja. https://www.youtube.com/watch?v=mNESfShgAp8
2014. okt. 5. 00:09
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!