Sony Xperia SP készülékem nem kapcsolódik a számítógépemhez. Mit tegyek?
Az USB kábel jó, csatlakozási pontok jók, a Sony PC Companion gramot frissítettem, a telefon beállításai jók.
A géppel sincs baj.
Igazából szinte egyik napról a másikra történt hogy nem kapcsolódik , addig teljesen jó volt. A telefonon android 4.3 . Volt azóta egy teljes újrahúzása, t-mobile-ban csinálták, mert ki be kapcsolt folyamatosan. Azóta se kapcsolódik :/
Mit tegyek vele? Karácsonyra kaptam, t-mobilenál vettük.
Másnak is van esetleg hasonló problémája?
Összességében én csalódtam kicsit ebben a telefonban :(
Köszi a válaszokat!
első tanácsot kipróbálom, másodikkal az a baj, hogy 4.3as androidnál nekem eltűnt ez a menüpont:/ kerestem én is, mert emléketem rá, de már nincs sajnos :((
Beállítások>Xperia>USB kapcsolat
itt állítsd be a kapcsolódási módot, ha egyik sem működik rendesen ne aggódj ez az android hibája. az új firmware frissítés orvosolja ha ez nem segít. Szervizben mondták ezt nekem.
Koszi a tanacsokat!:)
Utolso: Azt probaltam,de nem segitett:/ remelem igazad van :))
Hát nem jött be egyik verzió sem, továbbra is szívok vele:/
de nagyon szenvedek vele, eddig erről tartottam az edzéseket (össze volt kötve a hangfalakkal) de így hogy még a zenéimet se tudom rendesen rápakolni, meg a képeket...:(
Akkor felvázolok két megoldást:
1. Ha van root jogod akkor telepíted az SD Mounter alkalmazást és egyszerű pendriveként fog megjelenni a telefon, egy újraindításig. (Utána megint aktiválni kell.)
2. Total Commander FTP kapcsolat, ha van wifi routered. A Play-ről a WiFi File Transfer nevű alkalmazást letöltöd, elindítod és aktiválod a megosztást. Ki fog írni egy IP címet és egy portot a telefon, ezekkel kell létrehoznod egy FTP kapcsolatot a Total Commanderben, így egyszerűen, vezeték nélkül tudsz fájlokat letölteni vagy feltölteni a telefonra. Érdemes fix IP-t beállítani a routerben a telefonnak, így nem lesz kapcsolódási gond, mert mindig ugyanazt a címet kapja a routertől. Lehet, hogy bonyolultan hangzik, de beállítás után bármikor pár másodperc alatt elindítható a szükséges kliens valamint a TC és már megy is a fájlátvitel. Nem az internet forgalmat növeli, helyi hálózaton megy.
Ez a szükséges alkalmazás a telefonra:
Azért linkelem, mert kereséskor ez csak a második találat. Az első nem jó, mert 5MB-nál nagyobb fájlok átvitelét nem támogatja az ingyenes verzió.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!