Leírnátok mindent töviről-hegyire a sony xperia m-ről?
mindent tudni akarok róla! mivel ilyen telefont kapok, meg akarok róla győződni, mit is fogok valójában kapni...nem úgy mint az ezelőtti telefonoknál..
olyanokra gondolok hogy pl.: megapixel, méret...stb. MINDEN :D
Nekem is ez van. Igazából nagyjából minden egész jó rajta, a legnagyobb hátránya az, hogy csak 4 GB belső tára van, amiből csak 2,2 GB a szabadon felhasználható, ezért játékra nem az igazi, illetve videótelefonálásnál csúnyán lát a másik fél(csak 0.3 megapixeles első kamera).
Olcsó munkatelefonnak jó, az Android Sonykon a legszebben testre szabott. Android 4.2-vel nagyon gyors volt és megbízható, Android 4.3 csodálatosan szép rajta, de eléggé lagol (sokszor előfordul, hogy megnyomok egy gombot és csak fél másodperc múlva hajtja végre a műveletet).
Cikk: [link]
Ennyiért Androidban nem kapsz jobbat.
Ez tuti.
Most nem azért a 20 fillérért, de mi ez a hatalmas előlapi kamera mánia? Tényleg ennyire fontos egy selfie?
Vagy annyira nehéz a telón fordítani 180 fokot és azzal a kamerával fotózni, ami tényleg arra van? :)
Akármennyire lány vagy, nehogy már ez legyen a fő szempont telefon-vásárlásnál. :D
nem tagadom :D csak tudod a hátsó kammal magamat nem tudom úgy fényképezni, h lássam benne vagyok-e a képben :) az előlapinak ez a lényege :D
de amúgy nem ez a fő szempontom h előlapi legyen rajta..
nálam a tárhely a legfontosabb, meg h android legyen.
akinek van, vagy tudja milyen az a samsung star 2, az átérzi a fájdalmam :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!